torsdag den 7. maj 2009

Bange/forventningsfuld

Meget tidligt i morges:” Jan, det er nok bedre, at du skriver alle de ting op, som du skal huske! “ I eftermiddags kunne jeg på køleskabet så se denne post-it: janshuskeseddel Skal jeg rette stavefejlen? Jan, som aldrig staver forkert… var det tidspunktet på dagen eller min stress-faktor, der gjorde det? Og burde jeg mon genopfriske vores gamle lærer, Mogens Åbys skrivetimer, som vi begge var udsat for fra 1.-5. klasse? Og skal jeg være forventningsfuld eller være bange? Hmm..Jeg venter og ser, hvad der sker!

2 kommentarer:

  1. Hmmm..... sikke en "to-do-liste" han har fået lavet ham Jan. Gad godt høre nærmere om hvordan Dorthe skulle ordnes..... om det var sådan med olie og smøring til de løse hængsler, evt med et eller andet vidundermiddel (caramba og lign)der fjerner alle dårlige mislyde. Hmmmm.... venter spæææææændt på det blogindlæg ;-)

    SvarSlet
  2. Jeg er altså også ret spændt på, hvad det er han mener, der er gået i stykker på mig. Jeg føler mig hel og fuldstændigt i orden... mislyde?? Hvad mener du i grunden med det ;-)

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.