mandag den 25. februar 2013

Den sorte yndling

Min absolutte yndling er sort, er klog, snu, snedig og mere end almindelig årvågen.

Hele tiden på vagt og intet forbigår dens opmærksomhed.

Min absolutte yndling havde fundet en skraldepose, som var smidt på kajen på havnen i dag og straks var yndlingen i gang med at rode skraldet igennem efter noget spiselig, for yndlingen er også meget alsidig med sin kost.

Yndlingen er ikke kræsen, men er til gengæld et rodehoved, som ikke ryder op efter sig.

 

Yndlingen var godt klar over at jeg sad inde i bilen med min søster og overvågede den, parat til at fotografere, hvis den kom tæt nok på, hvad den så ikke gjorde.

Dens opmærksom var ligeligt fordelt ud på alle godterne i skraldeposen og på os og den mindste bevægelse fra os fik den til at lette og flyve væk.

Den tog ingen chancer overhovedet.

Jeg ville gerne have haft et flot billede af den i modlys og helt uden bilens forrude mellem kameraet og den, men den er ikke til at komme i nærheden af, så disse sørgelige billeder er, hvad det kunne blive til.

2

1

3

4

5

Jeg har ikke helt fået nok af havnelivet og hvis jeg ikke passer på, ender jeg måske som havnepige.. tihi, nej!

 

Mine elever og jeg har et kæmpekæmpe stort projekt kørende og inden alt for længe og måske allerede i næste uge, kan jeg forhåbentligt vise dig projektet.

Det tager meget af min tid, men i dag havde jeg tid til at sidde sammen med min søster i bilen nede på havnen og nyde fuglenes kamp om føden, fiskernes kamp for at holde deres joller fri af isen og den almindelig livlighed, som findes i havnemiljøet og jeg nyder at have tid til at nyde.

I morgen bliver en lang dag, så det er bare om at fylde nyde-kontoen op, når der er mulighed for det, så der er noget at tage af på de mindre nydelsesfulde dage.

Hav en god dag og husk at nyde dagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.