lørdag den 2. februar 2013

Planlagt overspringshandlinger

Man (=jeg) er lidt langt ude, når man om morgenen planlægger dagens overspringshandlinger.

I morges mens jeg sad og drak min morgenkaffe, vidste jeg bare med mig selv, at jeg bare ikke gad at gøre rent og rydde op i dag.

Heller ikke i dag.

 

Jeg ville hellere en hel masse andetog det skulle ikke inkludere pligter, så da Laura og hendes to overnattende veninder havde fået lidt brunch og god forplejning, pakkede jeg mig selv ind i ekstra uld og mit kamera ind i en affaldspose mod sneen og drog afsted i håb om at finde noget som både var spændende, stimulerende og inspirerende.

 

Det er altså nogen gange svært at finde noget nyt og spændende, når man føler at man har set det hele så mange gange før, men i dag sneede det voldsomt og selvom det er set mange gange før, så var det ikke set i lang tid; altså snevejret.

Faktisk var det meste sne blæst væk og tilbage lå kun et beton-hårdt lag af sne, som er svært at køre hundeslæde i, stå på ski i og som gør ondt at falde på.

 

 

Inde i mit hoved havde jeg et billede af strandkanten og snevejret på en helt bestemt måde, men jeg kunne ikke få det til at virke, men forsøget var sjovt.

6

 

Billedet er taget med lang lukkertid (2-4’’) og med gråfilter (ND8) og hvis billedet inde i mit hoved ikke forsvinder, må jeg jo forsøge mig igen, når jeg har fundet ud af hvordan jeg skal gøre

2

1

3

 

Sneen satte sig på linsen

7

 

 

Og sneen var faktisk meget våd.

Vi gik lidt frem og tilbage inden vi gik op til bilen igen

8

9

 

Vi kørte en lille omvej hjem og så kunne vi da fotografere nogle af de mange, mange edderfugle, som ligger i Ulkebugten og skutter sig i snevejret

5

og jeg kunne fotografere en fremmede,hvid hund i snevejret.

4

og bare fordi jeg ku’, tog jeg hjem og lagde mig. Jeg fik en god time på øjet og nu har vi i fællesskab fået startet vaskemaskinen, jeg har gjort badeværelset rent og Jan har støvsuget alle synlige steder, så vi ikke indhalerer for meget støv.

3 kommentarer:

  1. The weather looks terrific.

    SvarSlet
  2. En god måde at fordrive en lørdag på! Nyd din søndag

    SvarSlet
  3. Fantastiske naturbilleder - tak for fotooplysninger :-)

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.