søndag den 3. februar 2013

Johannes fødsels-chok

Jeg sidder her med et massivt sukkerchok.

Faktisk har jeg haft hele to af slagsen i dag.. altså sukkerchok og jeg kan kun klandre mig selv for det, selvom jeg rigtig gerne ville give min lillesøster Lena en del af skylden også.

Johannes har fødselsdag i dag og Lena har bagt en masse lækre kager, som alle fristede på det store kaffebord til kaffemikken.

fødselsdagsbarnet

Jeg skulle lige smage; først på det ene og så på det andet og når jeg alligevel var igang kunne jeg ligeså godt smage på det hele og endte med et sødt chok.

Til aften ringede Johannes og spurgte om vi ville over og have en kop kaffe mere og der havde vi jo alle glemt alle vores fortsæt om aldrig, aldrig, aldrig nogensinde at ville spise sukker igen.

Vi gik ombord i kagerne som var det første gang vi så dem, nød dem som var det første gang vi overhovedet smagte en kage og endte akkurat lige så sukker-forædte som få timer tidligere.

rabarberkagen

lagkagen

flødebollerne

 

Jeg ville gerne lokke min far og mor over og blive fotograferet een af dagene.

Min far har ordnet mine lampestativer, så de står mere stabilt og jeg ville utroligt gerne lære at tage nogle bedre portrætfotos og det lærer man kun, hvis man øver sig.

aj

mor

far

 

Gad vide om andre mennesker også synes at deres forældre er de kønneste, ligesom forældre synes at deres børn er de smukkeste, som er sat på jorden?

Eller gælder det: “ jeg elsker dig ikke fordi du er smuk, men du er smuk fordi jeg elsker dig”-noget.

Mine de gamle, holder sig altså godt, synes jeg!

2 kommentarer:

 1. Du skulle have ventet med at tage et billede af mig til jeg har været hos frisøren i morgen :-) Man er jo forfængelig :-) Men hvad søren - og se så munden på det nederste billede :-)
  KH mor

  SvarSlet
 2. ;-) det gør mine forældre også, altså holder sig godt og de ser ud præcis som mine forældre skal se ud.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.