torsdag den 15. oktober 2009

TAK! Qujanaq! Thank you!

Min mor kom med en blomst blomst til mig, fordi Simon i dag bestod sin svendeprøve som automekaniker. De fik lidt suppe, lidt hjemmelavet is, kaffe og kage, men når Simon engang kommer hjem/ kommer til Sisimiut, og det bliver formentligt meget snart, skal der laves både suppe, steg og is. Der skal bages kage og der skal drikkes en skål. Selvfølgelig skal der det.

Jan har stadig ingen undervisning, men han har været på hårdt arbejde i dag alligevel. De to af de tre rensdyr fra i går skulle parteres i passende stykker, småkød, fars og stege, og det er et stort arbejde.

Det blev gjort.

Laura var fars-mester, og stod og stoppede al det ukurente kød i køkkenmaskinen, mens jeg pakkede det i små fryseposer.

De sørgelige rester af rensdyret skrog  ligger ude på altanen og venter på at blive kørt ned til hundene, det får de lov at underholde sig med. En ravn har allerede luret, hvor der kan hentes småbidder. Et hårdt:” dung”, da den landede på gelænderet, ravnebesøg og jeg nåede lige at se den spankulere sulten afsted med øjnene stift fæstnet på skrogene. Jeg nåede akkurat at finde kameraet frem inden den opdagede mig og lettede. indefraribben De er snu, de ravne!

Mens vi sad og spiste aftensmad sammen med mine forældre, kunne jeg sidde og se aftenhimlen, der blev mere og mere farverig og smuk. aftenhimmel Dét har bare været en smuk dag på alle måder, så jeg vil gå dybt taknemmelig i seng i aften. TAK!aftenrøde

1 kommentar:

  1. Tak for mad. Hvad har du puttet i suppen, kunne ikke falde i søvn i nat.
    KH mor

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.