mandag den 19. oktober 2009

Blå

Jeg troede lige, at jeg var på forkant.

Jeg var ved at være een af de eneste, der endnu ikke har fundet ting frem i bestemte farver. Jeg troede lige, at jeg var smart, men næ nej, så let slipper man ikke udenom, for Lise udfordrede mig med farven blå. De af jer, der kender mig, ved at jeg stort set ikke ejer noget i blåt, så det har virkeligt været udfordrende, men med lidt hjælp fra mine piger, fandt vi fem ting, som er blå herhjemme og jeg regner ikke denne mandag for blå:

1. Brusesæben, der lover massage til elefant -og appelsinhuden.

2. Vores krus fra Askel Krog, som har sit keramiker-værksted i Strandby nær Farsø, hvor vi jo har meget af vores gang hveranden sommer. Vi har to af dem med den møg-dumme fod, som gør at kruset vælter for et godt ord, også kaldet “Midnat-sol” og så har vi 3 af de lyse “blå”. For at det ikke skal være løgn har vi faktisk også fyrfadslysestagerne i den lyse blå, og de er fine og gode.

3. Duftevandet til tænderne “Brite white”, der er så stærkt, at man får tårer i øjnene,

4.  en mishandlet blå engangs-lighter

5. og til sidst mine tænder.. eller næsten, for det er kun afstøbningen af mine tænder, da jeg     skulle lavet en skinne.

blå 

Derudover er vores hus jo blåt, og det endda i en flot blå, synes jeg. Vi har selv valgt farven og endda selv malet det hele tre gange. Den ene af gangene hjalp farfar til, for det er et stort og kedsommeligt arbejde.blåthus(billedet ovenfor er fra dec sidste år, derfor julestjernen) hus2hus2 hus1 og bilen skal heller ikke glemmes. En blå, praktisk Toyota Hilux med firhjulstræk, lad og slidt betræk.

Og billedet er fra nov 2007, så lad dig ikke narre, for der er altså ikke så meget sne.. endnu.bilenkomopOg må jeg så gerne sætte endnu et gammelt billede ind af “blå time”? 

Billedet er taget d. 11. februar 2008.blåtime Det var, hvad jeg kunne finde af blåt.

Det var meget svært, men det er endnu sværere at finde nogle at udfordre.

Hvem er endnu ikke blevet udfordret?

Jeg tror faktisk, jeg var den sidste?

Men Frederikke har vist ikke fået udfordringen, hvis jeg ikke tager helt fejl, og Tina i London, tror jeg heller ikke har været på fotosafari i sit hjem.

Har I to mon noget i orange?

6 kommentarer:

 1. Ja det er utroligt hvad man kan finde, når man får set rigtig efter.
  Det blå billed er fantastisk.

  SvarSlet
 2. LOL - du kan tro jeg har vaeret paa jagt, men jeg goer det gerne igen. Da jeg skulle give stafetten videre gav jeg ogsaa orange, fordi jeg synes den ville vaere svaer. :)
  Jeg glaeder mig allerede til at jagte orange i mit hjem.

  SvarSlet
 3. LOL da jeg læste efter ordet orange kikkede jeg lidt rundt.. LOL ja, jeg må også prøvet at finde orange i mit hjem :-)

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at se dine orange ting, Tina og mon ikke du har fundet 7 ting allerede Frederikke? Jeg glæder mig til at se jeres fund. I dag har jeg fundet mange blå ting i mit hjem.. alle de ting jeg ikke kunne finde i går.

  SvarSlet
 5. Jeg var nu bare innom for en forsenet kommentar til ABC-D.
  Men jeg måtte bare stoppe å kommentere din herlige blog fra der du er. Hurra, stå på. Dette er meget bra

  SvarSlet
 6. Tak TorAa, bedre sent end aldrig er der nogen, der sige. Jeg kan bedst lide at være i god tid selv, men mit indlæg til mandagstema kom jo et helt døgn for sent, så bedre sent end aldrig. Jeg er glad for dine kommentarer uanset om de kommer til tiden eller ej

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.