fredag den 2. oktober 2009

Fredags-foto-leg

Så er det fredag igen, ABC runde 2 logo_thumb[2]og i dag er det bogstavet B, der står for skud. B er jo et let bogstav, skulle man mene. Børn, brød, butik, brandbil, banan, blonder, blomster og bumser.

Jeg har valgt at vise min lillesøsters bryllupsbillede, som jeg har taget

Jeg havde problemer med mit kamera den ene dag, så jeg var stresset og frustreret, men ud af en masse sorte billeder lå, der dette pragtfulde billede.

Måske er det rent teknisk ikke helt tiptop, men udtrykket hos både brud og gom.. det er ubetaleligt!

Alle mine ukomprimerede originale billeder ligger på den eksterne harddisk, som er i stykker, men så vidt jeg husker, har jeg kopieret dem på en cd og givet til Lena.

Du kan se resten af bryllupsbillederne her 5Og dette billede kan jeg også rigtigt, rigtigt godt lide, men jeg vælger at springe videre til et andet B-emne, som også betyder rigtigt meget for mig og det er BØGER.

Jeg er assisterende skolebibliotekar på “min” skole, og det er et arbejde, som jeg er glad for. (læg mærke til at “hobby og “fiskeri” står ret tæt på hinanden)bbøger Og hvis jeg overhovedet ikke havde kunnet finde andet, der startede med B, kunne jeg have indsat billedet af denne blæksprutte, som jeg skar i små stykker og satte på min langline idag. Jeg tror, jeg fik skåret omkring 15-20 stk blæksprutter i stykker og hvis jeg skal være helt ærlig, var det klamt og adrrrr..Men de smager nu godt i ringe, paneret og friteret, dyppet i soya og med en god salat til. blæksprutteDet var mit (mine) fredagsbud på bogstavet B..

12 kommentarer:

 1. Dette var et virkelig fint bryllupsbildet:) Kysset over alle kyss!
  Bøker er jo også en god B og her var det jo mange av dem. På skolebiblioteket var jeg en flittig gjest. I utgangspunktet hadde vi en time i uken der (på barneskolen), men jeg leste bøkene så fort ut at jeg fikk låne nøkkelen og hente meg nye bøker når jeg trengte det. Læreren min skjønte hvor viktig det var å stimulere lesing.
  Jeg har spist blekksprut en gang. men da ble det kalt akkar. Jeg vet ikke forskjellen på det. Jeg synes det smakte lite av det, men det komme rjo an på kokken også da.
  Jeg synes det er så spennende å ha med en fra Grønland på ABC! jeg er veldig glad for at du fant denne fotoleken:)

  SvarSlet
 2. Brudeparret har sikkert et klart billede i deres indre af kysset ;-)

  Af dine andre B-bidrag foretrækker jeg bøgerne, og skal det være blæksprutte, da vil jeg helst iagttage en levende af slagsen!

  SvarSlet
 3. Tre fine meget forskellige B-bidrag.
  Du nævner, at du er assisterende skolebibliotekar. Det får mig til at tænke på, at engang hed det overlæge og undelæge. Det blev til overlæge og assisterende overlæge. Nu speklulerer jeg på, om ikke en underkop bør kaldes for en assiterende overkop!!??

  SvarSlet
 4. Utrolig flott og artig brudebilde! Bøker er jeg også veldig gald i, men blekksprut...vel...de passer best i havet, synes jeg:)) Flotte bilder!

  SvarSlet
 5. Jamen det kys fortæller SÅ meget, synes jeg! Inderlighed og oprigtighed, og det er ikke så ringe endda på et bryllupsbillede. Jeg har kun fået (og set) blæksprutter, der er paneret og dybstegt, så de døde jeg skar i stykker til langlinen, var ikke lige min hobby..men jeg gjorde det!
  Petunia, jeg er glad for at jeg overhovedet må være med og fornøjelsen er helt på min side.
  Det er sjovt at være med. God idé
  du lige fik der!
  Rimkoger: hahahahaha.. assisterende overkop...

  SvarSlet
 6. Det er et helt fantastisk bryllupsbillede. Det fortæller noget om, hvorfor de bliver gift. Jeg synes, at de "moderne" bryllupsbilleder, man ser nu om dage, handler om at få brudeparret anbragt i en akavet position på en strand. Bruden skal helst ned på maven i sandet, med krinoline og det hele.

  SvarSlet
 7. Ett super flott bryllupsbilde, man kan nesten føle hva brudeparet mener om hverandre der.
  Bøker er noe som jeg bare må ha i min nærhet. Var fast inventar på biblioteket når jeg var yngre og har tatt besøkene opp igjen.

  SvarSlet
 8. Jeg har set fine og flotte bryllupsbilleder, men ofte kan man se, at fotografen har stillet parret op til fotografering og så falmer indtrykket en smule, men det er jo altid et fint minde. Mit billede var et delvist "vådeskud" og jeg synes selv at udtrykket er så dejligt. Jeg ville selv gerne have haft et "rigtigt" bryllupsbillede, da jeg blev gift og har faktisk ikke nogen ordentlige billeder fra dagen. Biblioteket er bare et godt sted, at befinde sig på..

  SvarSlet
 9. Hurra - dette er fantastisk.
  Jeg sier ikke mer.

  Mitt sølle B-idrag er dog her
  http://toraamusic.blogspot.com/

  SvarSlet
 10. TorAa, hvis dit bidrag er sølle, så vil jeg da så gerne se noget, som du synes er godt. Jeg synes nu dine blade er fine ;-)

  SvarSlet
 11. Så flotte brudeparet var på deres store dag. Giftet seg i nasjonaldraktene. Kvinnenes er jo bare kjempefine! For å skifte til brudestas til festen. Nydelige bilder

  SvarSlet
 12. Nydelige bryllupsbilder du har tatt, og parets drakter er kjempeflotte :)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.