mandag den 19. oktober 2009

Finpudsning

Til aften var jeg med Laura og Sara oppe i skolens aula, hvor deres taekwon-do træning nogle af dagene foregår. Ikke af lyst, men af nød, bliver de nødt til at træne der.

Desværre er Minngortuunnguup Atuarfias / skole 1’s gymnastiksal stadig lukket pga skimmelsvamp. Det har den været i laaaaaang tid, og umiddelbart ser det ikke ud til at den bliver åbnet foreløbig.

Udover gymnastik for skolens elever, blev gymnastiksalen også brugt til træning for de mindre idrætsforeninger såsom taekwon-do, de handicappede, inuit-games, politiet, den bokseklub, der er opstartet og som gerne ville have trænet der, og sikkert en masse andre, som jeg overhovedet ikke har kendskab til.

Desværre ser det heller ikke ud til at man/nogen har tænkt sig at erstatte gymnastiksalen med noget andet og nyt, så der er rift om minihallen og idrætshallen.

Så Sisimiut Taekwon-do klub må stadig tage til takke, men har på den bekostning også mistet en del medlemmer, og da vi ikke har kunnet friste nye med de træningsforhold vi byder dem, er klubben skrumpet ind til det rene ingenting.

Ærgerligt, for klubben har en god træner, joden bedste i Grønland (han har jo ikke været verdensmester for ingenting), men det nytter jo ikke alverden i denne sammenhæng.

Klagesang til side!

I næste uge rejser de tilbageblevne aktive medlemmer til Nuuk, hvor der skal afholdes Grønlandsmesterskaber, og der bliver trænet intensivt. Sara skal deltage i tul og frikamp, så der bliver delt øretæver ud til højre og venstre.

235678træning Laura skal deltage i tul, laura så hun slipper heller ikke for træning. tul

6 kommentarer:

 1. Kære Laura og Sara. Kæmpe held og lykke med GM'et. Jeg hepper på Jer fordi i er de bedste, de sejeste, de smukkeste, de sjoveste, de stærkeste, de sødeste. Husk nu at i ER de bedste og tro på det. Glæder mig til at høre om medaljehøsten. If you'll be my bodyguard, i can be your long lost pal... :-)
  Seje billeder, sej træner.

  SvarSlet
 2. Det er altså nogen super seje tøser du har dig :):) JEg er helt misundelig på deres evner!!

  Det skræmmer mig lidt at høre at en gymnastiksal bliver lukket af skimmelsvamp. Når jeg nu har BOET i skimmelsvamp i 8 år. FØrst nu blev der åbnet for at køre en sag mod udlejer.... men alle tager det i et sindigt tempo, mens vi inhalerer svampesporer ad libitum :( (det er så også først nu man fatter hvorfor jeg altid er kronisk forkølet, har problemer med øjne, hoste og andet "godt")

  jeg håber i snart får lokalerne tilbage...det fortjener pigerne og alle de andre der bruger det :)

  SvarSlet
 3. Tina:
  Jeg er altså meget stolt af mine piger (og min søn) Rigtig MOR-stolt og jeg synes også de er supersejesild-piger, der holde fast i deres mål. Gid jeg var lige sådan!
  Skimmelsvamp er noget forbandet uhyggeligt noget og jeg er bange for, at gymnastiksalen måske aldrig bliver åbnet igen. Det koster jo kroner som ingen tilsyneladende har lyst til at betale. Jeg håber at du har mere held med at få udryddet dine svampesporer end skole 1 har i deres gym. sal.
  Dudi:
  De er seje, seje og atter seje. Vi håber og krydser fingre for fin medaljehøst og om ikke andet, så kommer de ned til Nuuk og genser alle de andre taekwondo udøvere og det er bestemt også noget værd.

  SvarSlet
 4. UH hvor jeg kender den der MOR stolthed :) Det er lige så det bobler indeni.
  Min datter besidder også et mod og en vilje jeg slet ikke besad som 15 årig... jeg kan vist kun være mere end tilfreds :)
  Ja det håber jeg også. Men jeg tvivler. Udlejer gider ikke engang svare huslejenævnet ordentlig på diverse breve. Så vi må se hvad det ender ud i. Vi har bedt dem komme ud og måle hvor slemt det er.

  SvarSlet
 5. Tina, måske er ungdommen nu om dage slet ikke så tosset endda ;-) mine piger (og min søn, for den sags skyld) går virkeligt efter deres mål og giver ikke sådan lige op i modsætning til mig i min ungdom, som jeg bare levede fra dag til dag.. sådan cirka. Der findes mennesker, der ikke tager deres ansvar alvorligt og det lyder lidt som om "din" udlejer måske er sådan een af slagsen?

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.