søndag den 11. oktober 2009

Opladning

Om det er gedigne spændinger, migræne eller omgangssyge, der sender mig på hovedet i seng den ene dag efter den anden, ved jeg ikke, men dagen i går blev brugt til at sluge pamoler og ibumetiner for at slå  min hovedpine ned og væk. Sengen blev næsten ikke forladt, men heldigvis lettede trykket og smerterne en anelse om aftenen, så jeg kunne sidde og strikke en pind eller to på det sorte sjal. Det går fremad med sjalet, selvom man godt nok skal have forstørrelsesglasset frem for at se det.

I morges tikkede der en sms ind på min mobil. Det var min veninde, der skrev at hun og hendes mand altså tog ud og sejle nu.

“AHA”, tænkte jeg jo så. “Så må det være sejlvejr”.

Jeg stod op og tænkte videre på tanken: “Så vil jeg også”!

Min hovedpine var lettet og rejst videre, forhåbentligt ikke til dig.

Jan var med på ideen og vi spiste i hast lidt morgenmad, skyllede de obligatoriske kopper weekend-kaffe ned og afsted.

Der var slet ikke så godt sejlvejr, som der umiddelbart så ud til fra land, og der var ikke en eneste fisk, der bed på, men vi fik luft kinderne, set havet og mærket havluften og dét er slet ikke så ringe en gevinst. 4

Hjemme igen og min mor kunne friste med hjemmelavede solsikkeboller3 med røget laks, lidt kage og kaffe. 5 Min far var til at lokke med ned i kælderen med min idé om en ring i rensdyrgevir. Det lykkedes næsten at virkeliggøre ideen.

Jeg fik allernådigst lov at dreje noget af ringen selv, men han er forståeligt nok øm over sin drejebænk og jeg blev skubbet lidt væk et par gange eller fem. 679   

Jeg vil have en fin, tynd kobbertråd, messingtråd eller sølvtråd ned i rillen midt på ringen 1 og det skal nok lykkedes os, at få det gennemført. 2 Tiden går i stå inde i hovedet på os, når vi har noget sjovt at gå op i og så viser det sig at tiden er fløjet af sted. Sådan har jeg det ihvertfald tit. Har du det også sådan?

Da vi trådte ud af kælderen var solen ved at forsvinde ned i horisonten og det måtte den såmænd også gerne, 8 for dagen har budt på en masse dejligt og gjort at jeg, ihvertfald, kan gå en ny og ubrugt uge i  møde med nye energi, nye tanker og ideer boblende inde i hovedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.