onsdag den 14. oktober 2009

Jagt

Jan har efterårsferie. Det har hverken pigerne eller jeg ikke.

IKKE!

Men vi får 2 dage, torsdag, fredag i næste uge, og de dage kommer til at lægge i forbindelse weekenden uge og det smager da helt klart af ferie.

Og vi havde jo faktisk tre hele dage i sidste måned, også i forbindelse med en weekend, så du skal ikke høre mig klage.

Men som sagt har Jan ikke undervisning og han har brugt både i går og i forgårs hjemme, hvor han har hygget sig.

Han har af egen fri vilje og på eget initiativ svunget støvsugeren og ryddet op rundt omkring, båret havestolene i krybekælderen og kørt et par ture med vaskemaskinen.

Jeg kunne blive helt afhængig af en hjemmegående mand, når nu jeg ikke selv har mulighed for at gå hjemme. (og hvorfor er det så lige, at de aldrig trækker min lottokupon? Ja, jeg spørger altså bare!)

Jan havde skam lagt helt, helt andre planer for sine fridage, men DMI kom i vejen både i går og i forgårs, så først i morges kunne han sejle ud på et spejlblankt vand med sin lillebror/tvillingebror,1 samtidig med, at pigerne og jeg hankede op vores skoletasker og drog på arbejde.

Han kom hjem fra jagt akkurat tids nok til den varme, stærke suppe, som jeg havde lavet til aftensmad.

De har været inde i fjorden, et sted de normalt aldrig går på jagt på og heldet havde været med dem.

De skød 3 fine rensdyr, så nu er vores kødbeholdning frem til sommeren reddet, og pigerne kan undgå lidt flere fiskedage end dem jeg havde planlagt for vinteren.

I får Jans gode og fine billeder uden jagtberetning.2345 678910111213

5 kommentarer:

 1. Jan er da også blevet rigtig god til at tage billeder
  Godnat herfra Qajaasat 15

  SvarSlet
 2. Ett sånt äventyr för en stadsbo som jag, att få följa med på jakt. Bilderna är väldigt fina och så mycket snö det kommit redan.
  Ha det gott!

  SvarSlet
 3. Qajaasat 15:
  Jan har nu altid været en habil, faktisk god fotograf. Han gør bare ikke nok ved det, desværre. Måske han får lidt blod på tanden, nu hvor du har rost ham??

  Annela, det er nemlig nogle fine, gode billeder, også for os der ikke bor i en storby, og der var mere sne inde i fjorden end herude ved kysten. Kan du også have det godt!

  SvarSlet
 4. Ihh, det skind ser godt nok ellers flot ud, de har ikke taget det med hjem vel?

  SvarSlet
 5. ja, skindet er godt nok flot, men nej, det tog de ikke med hjem, ligesom de heller ikke heller ikke tog de små gevirer med. Resten er dog kommet hjem og ligger nu nede i vores fryser, parat til at blive omdannet til aftensmad

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.