mandag den 5. oktober 2009

Aftenmotion

Min kollega, som dyrker ret meget idræt, fik mig lokket ud i aften. De dage, hvor hun sammen med sit hold, ikke render rundt i idræthallen, bruger hun/de på at gå gaderne tynde med vægte spændt på arme og ben. Jo, jeg kunne da godt gå med, men ingen vægte til mig, tak.

Det var nu meget hyggeligt, selvom deres tempo er lidt mere hidsigt end det tempo, som jeg selv ville have valgt.

Det gav røde kinder, høj puls og masser af frisk luft, udover at det også var hyggeligt samvær med nogle kvinder, som jeg normalt ikke er sammen med til daglig. 1Månen var også ude og lufte kinderne.

Den hang deroppe mellem skyerne og holdt øje med os. Måske den blev helt forpustet af at se ned på os? Den gemte sig mellem skyerne, der hastigt drev forbi. . 2Jeg tog hjem og hentede kameraet efter gåturen.Der var helt surrealistisk ude ved elven, hvor sneen reflekterede det kraftige månelys. 3Hyggelig gåtur som gentages om et par dage igen med eller uden månelys.   4

7 kommentarer:

 1. Hold fast, nogle fantastiske billeder, aldrig har jeg set noget lignende. De er virkelig dragende! Elsker dine billeder!

  SvarSlet
 2. Fantastiske billeder, det må have været en smuk oplevelse at være der IRL. Ha' en dejlig dag. :o)

  SvarSlet
 3. Hold da op! Du må da have en stærk trang til at få de billeder forstørret op til stor plakatstørrelse. De fortjener det og kan bære det - ææh - hvis altså opløsningen kan følge med.(Tror jeg det hedder)
  Er det det gamle eller det du vandt eller det nye - altså kamera?
  Du er konkurrenceklar, ganske enkelt.

  SvarSlet
 4. Vidunderligt smukke billeder, Dortheivalo!

  SvarSlet
 5. Sikke nogle super flotte billeder du har taget.
  Kan godt forstå du måtte hente kameraret ;)

  Yt

  SvarSlet
 6. Så flotte bilder! Jeg har også sett på bildene dine fra Norge. Hvor i Norge var dere? Hilsen Eli (fra Norge ;))

  SvarSlet
 7. Tak Parnas. Nattebilleder med måneskin kan være dragende, og tak for dine fine ord.

  Tak Puttenings i lige måde (med ønsket om den gode dag. Det blev den)Og det var smukt IRL, kan jeg love dig.

  Taxastrikker: det er med det nye kamera jeg tog billederne. Jeg har ikke brugt det gamle kamera siden starten af december. jeg tror godt, at billederne kunne bære en kæmpeforstørrelse, men jeg har faktisk kun fået printet 1 billede ud af de mange, mange tusinde billeder, som jeg har taget i tidens løb, og det er mit vinderbillede fra sidste år, som jeg fik indrammet og gav til de børn, som er på billedet. Jeg havde så meget brug for at komme til Danmark sidste år for at se min svigerfamilie, og jeg ønskede og håbede, og vandt så heldigvis. Gud/universet/skæbnen og dommeren valgte at kåre mit billede, og det er jeg taknemmelig for. Jeg har ingen planer om at deltage i konkurrence igen. Jeg tør skam ikke udfordre skæbnen og der findes så mange dygtige fotografer, som jeg slet, slet ikke kan hamle op med, så I får lov at se dem helt alene og uden bedømmelse udover jeres, men tusind tak for din tillid og smiger.
  Hanne-kludekone. det var altså også så smukt derude, og hvis bare jeg har kunne give en minimal illusion om, hvordan det var, er jeg tilfreds.
  Kludemutter; jeg har det normalt altid på mig, men jeg ved også at hvis jeg skal gå stærkt og få pulsen op, skal jeg ikke have kameraet med, for jeg vil bare stoppe op alt for mange gange for liiiige at forevige dit og dat og lidt mere til.
  Strikke-og hekleglede. Norge er fantastisk. Jeg elsker Norge. Norge er smukt og der hvor vi var, var der ekstra smukt. Vi kørte fra København op gennem Sverige, overnattede og var en uge ved Jølstervatnat (ved Førde)Jeg ville ønske at jeg havde haft mit eget kamera i Norge, men det var til gennemsyn og rensning, så jeg kæmpede med et nyt kamera, som jeg ikke kendte. Norge er fotogent og jeg kommer helt sikkert tilbage til jer. Hils nordmændene og kvinderne fra mig.Jeres land er bare så smukt

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.