torsdag den 22. oktober 2009

Sjal med swing i / swinger-sjal

Endelig, endelig blev det sorte sjal færdigt. sjal Opskriften er herfra, men jeg har tilføjet sjalet 2 kiler mere, for at gøre den mere lukket foran, hvis du forstår?

Jeg har brugt 335 gram sort FONTY ombelle (70% kid mohair, 25% uld og 5 % polyamid)

Sjalet er strikket på en ADDI rundpind nr.5 og de pinde gør altså bare at jeg gider, for de er da en fornøjelse at strikke med.

Sjalet har ligget i mit skød og vokset sig stort og jeg kan garantere at det er varmt, altså sjalet.

Selvom du er nybegynder, kan du sagtens kaste dig ud i at strikke det, for mønsteret mellem tilluftning kilerne er nemt 2 og selve kilerne er også bare retstrikning.

Måske tror Farmor, at jeg sender sjalet i morgen?

Næ, nej. Hun må pænt vente til hendes fødselsdag nærmer sig og jeg lover, at der kommer en lille overraskelse ned i pakken til hende også, så det ikke bliver alt for kedeligt at pakke gaven op, når nu hun ved, hvad hun får. Indtil da, må hun kikke på disse billeder af Laura, næsten frivilligt, laura agerer model for mig.13

10 kommentarer:

 1. WOW det er godt nok blevet flot :):) sikke et arbejde!!!

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot, dit sjal, og godt du gad starte (næsten) forfra ;)

  SvarSlet
 3. Nååe ja - du skrev jo KILER og fjolset her forstod det som vifter!?! - nok mest fordi da jeg strikkede viftesjaler i sommer da sad jeg og udtænkte en snedig plan så jeg kan strikke et viftesjal med 13 vifter. Nej nej, jeg skrev det ikke ned men mon ikke det går alligevel - engang.

  SvarSlet
 4. Ih- hvor jeg glæder mig, og der behøves overhovedet ikke overraskelser. Og så de smukke billeder af hende mit ældste barnebarn, undtagen simon på gule plader.Og Laura vil godt kysse farmor endnu, det vil simon altså ikke. Knus fra farmor.

  SvarSlet
 5. Det er et meget smukt sjal, der er virkelig stil over den sorte farve.

  SvarSlet
 6. aj aj Farmor, en gave skal indeholde lidt overraskelse, syns jeg og din bliver ikke nogen undtagelse.
  Tak Bebiane. Sort er flot, men det er ikke det nemmeste at strikke i.
  Taxastrikker.. når du engang får strikket dit sjal med 13,15 eller endog 15 vifter.. sender du mig så lige opskrift-tilføjelsen ;-) Så vi jeg nemlig også. Iøvrigt er dine sorte viftesjaler bare så smukke.
  Jette, det lønner sig oftest at rette en fejl, men nogengange altså..så er det lettest at springe let hen over.
  Tina: Det blev et stort arbejde, og det kunne jeg takke mig selv for. Sjalet er let og nemt at strikke, men jeg valgte jo at overse en fejl og det blev jeg straffet for senere..nu er det færdigt og uden fejl og jeg er tilfreds

  SvarSlet
 7. Der er rigtig nok en der bliver glad ;)
  Hvor er det fint.

  Yt

  SvarSlet
 8. Jeg ved at der er een som bliver glad, Kludemutter.. hun lød ihvertfald glad i telefonen. Og tak forresten for dine fine ord.

  SvarSlet
 9. Super flot sjal du har fået lavet der, jeg er faktisk lige blevet færdigt med det i lilla! eller det vil sige ikke helt færdigt, for jeg har svært ved at forstå den sidste del af opskriften efter jeg har strikket den sidste kile, mon du kan forklare mig det, skære det godt ud i pap :)

  SvarSlet
 10. Innaj: Hvad er det helt præcist du ikke forstår? Du må gerne sende mig en mail, så skal jeg forsøge, at hjælpe dig (dortheivalo snabel a greennet punktum gl)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.