søndag den 19. august 2007

Djævlehue eller...

djævel med hue...tihi, nej min "model" for djævlehuen er ikke en djævel, men for at få ham til at ligne een, gav jeg ham kløpinden som fork...Men jeg har strikket den lidt for lang, så det ved jeg til næste gang. Jeg skal have skrevet opskriften ned og den vil blive lagt her senere. I aften gik vi alle mand en lille hyggetur op ad "Præstefjeldet". Vi fik set byen fra en anden vinkel og vi fik spist nogle håndfulde blåbær. Det var hyggeligt.
Og "Paaraarsuk" var også flot med spejlingerne i vandet, måske lidt trivielt og turist-agtigt?!

5 kommentarer:

 1. Hej Dorthe
  Tillykke med den djævlehue.
  Den ser rigtig god ud selvom du siger at den er for lang, men tror du ikke at det bliver anderledes hvis du lige giver den en gang valkning, fordi strik jo kryber mest i højden.
  Hilsen Bente T

  SvarSlet
 2. Ups Dortheivalo.
  Undskyld, undskyld jeg fik ikke skrevet dit navn rigtigt.

  SvarSlet
 3. Hej Dortheivalo
  Trivielt, med noget smuk for øjnene,.... nej, det bliver det ikke, omvendt kunne man næsten blive afhængig i stedet,..... bliv endelig ved med at vise de smukke billeder.
  Mvh Jette

  SvarSlet
 4. De fleste kalder mig Dorthe, så det behøver du ikke undskylde Bente! Jeg underskriver mig altid Dortheivalo...men siger selv Dorthe, når jeg fx. tager telefonen. (Jeg gik i klasse med en Dorte og en Ivalo, og jeg hed begge dele, så derfra kommer at jeg underskriver mig og af nogle bliver kaldt Dorthe Ivalo, sagt ud i een køre..) Jeg forsøger til stadighed at tage billeder af de smukke ting jeg ser, så I slipper ikke for billeder

  SvarSlet
 5. Hej Dortheivalo, fik dit link fordi jeg ledte efter en djævlehue, men faldt mest for din beskrivelse af grønlænderdragten. Jeg er nemlig ved at lave en porcelænsdukke, og den skal have grønlænderdragt på. Ja, og nu er jeg kommet til det skindbroderi, og jeg sidder bare fast. Dukken er kun 60 cm høj og skindstrimlerne, jeg har, er 3 mm brede, så de skal halveres, da 3 mm ser tosset ud, så der står jeg nu. Jeg har kæmpet mig igennem kraven og alt det andet, men nu har jeg vist mødt mit Waterloo.
  Håber, at din beskrivelse kan gi' lidt inspiration.
  Hilsen
  Christine

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.