fredag den 12. september 2008

Arnica designet-sjal

Så blev sjalet færdig, vasket og tørt. Alle knappenåle er pillet ud igen, og jeg er tilfreds med resultatet. Farverne er dejlige efterårs-agtige og der er bestemt ingen chance for at jeg snubler i det, for det er ret lille.Det er let som en fjer (52 gram) og mønsteret er enkelt og uden de store indviklede dikkedarer både at strikke og at se på. Jo, jeg er tilfreds. Jeg har 36 gram tilbage af garnet, så måske kan der liiige blive til et par håndledsvarmere?? Det er nu ikke så ringe et design Arnica fandt på der. Eller noget helt andet..Jan har nu fået ondt i maven lige som resten af sine kollegaer, så der skulle hentes vand ved elven, vel at mærke den elv, som byens vandforsyning ikke får vand fra, og hvad var mere oplagt end at fotografere derude?? Jeg har nu ellers ikke ondt i maven, så det kan være at det er skolen de får ondt i maven over?? ;-)

5 kommentarer:

 1. Flot, flot sjal. Jeg har strikket det 2 gange og kunne sagtens finde på at strikke det igen.

  SvarSlet
 2. Hej
  Det er et rigtig flot sjal, med nogle utroligt flotte naturfarver.
  Med strikkehilsen
  Laila Hedam Tranekær
  http://lailahedam.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hvor er det smukt - og hvor er der smukt i naturen på alle årstider. - Håber Jan er rask af det rene vand! - God week-end til jer alle. Faster K.

  SvarSlet
 4. Krista, jeg tror at det er noget omgangssyge han har fået sig, så han er nok snart ovenpå igen. Jeg synes også selv godt om resultatet, Mette og Laila

  SvarSlet
 5. Flot sjal. Godt at du selv fandt udaf dominosjalet, det er nemlig lige til.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.