onsdag den 10. september 2008

Friskfanget

I morges:
Mig:" Jan, har du taget mad op af fryseren til aftensmad?" Jan:"Nej, det regner jeg med at du fanger i dag" Mig: (?) "nå?"
Så måtte jeg jo starte jollen op i eftermiddags efter arbjde og sejle ud at fange et par torsk eller 30-35 stk. Den står så på friskfanget torsk med stærk sennepssovs så næsehårene græder. Resten af torsken blev kørt gennem monstermaskinen (kitchen aid) og der kom 5-7 kg torskefars ud af det, som forvandles til fiskefrikadeller senere. En lille helleflynder, akkurat lige stor nok til at mætte 4 personer (godt vi så ikke er 5 eller 6) spises i morgen. Om der var batterier på kameraet? Overhovedet ikke, men det lille lommekamera kunne så forevige monsteret, der spytter fars ud af sine huller.

4 kommentarer:

 1. Hvilken dejlig ting det må være, bare lige at kunne sejle ud efter aftensmaden. Jeg får helt lyst til torsk med sennepssovs. Uhm.

  SvarSlet
 2. Det er en dejlig ting at kunne tage ud og fange aftensmaden, ligesom det er en fornøjelse, at hive selvfanget et-eller-andet op af fryseren. Jeg elsker sennepssovs, som min svigermor har lært mig at lave den. Det er mums

  SvarSlet
 3. Nej, hvor sejt saadan bare lige at sejle ud efter aftensmaden - og lidt til fryseren.

  SvarSlet
 4. Det lyder faktisk mere sejt end det er, for torsk kan man altid altid fange og endda ret tæt på byen..men det er altid ekstra fedt at kunne hive mad op af fryseren, som man selv har fanget og som man ved, har været et dyr, som har levet et godt og anstændigt liv..altså lige indtil det/den mødte mig ;-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.