tirsdag den 2. september 2008

Udløbet frist

Fristen er udløbet og jeg vil gerne sige tak til alle jer, der gad at tage jer tid til, at hjælpe mig med at finde billeder, som jeg kunne/burde indsende, og ikke mindst tak til jer, der gjorde mig opmærksom på konkurrencen. Jeg har indsendt et par stykker, og jeg er spændt på, om dommerkomiteen skriger af grin over mine billeder eller om jeg bliver belønnet (med en kasket og en kuglepen, om ikke andet ;-) ) Jeg føler mig allerede belønnet af jer af jeres ros og smiger. TAK!P.S Jeg indskyder lige en bette rettelse! Fristen er ikke udløbet endnu, men jeg har sendt ind og mener stadig tak for jeres mange, mange roser!

3 kommentarer:

 1. Så smukke og dejlige billeder, som du tager, er jeg sikker på at de nok skal belønne dig!
  Jeg siger i hvert fald tak for alle de dejlige billeder, der giver mig glimt af landet langt mod nord, som jeg ofte længes efter.
  KH Karen S

  SvarSlet
 2. Poej poej - jeg haaber der er held ved dig. :)

  SvarSlet
 3. Tak til jer begge to, jeg håber naturligvis også på lidt anerkendelse, men kan umiddelbart se, at det er hårde konkurrenter jeg er oppe imod, men hvis jeg ikke deltager vinder jeg slet ingenting...det er forsøget værd. Jeg føler mig dog som sagt allerede belønnet mange gange af jer, der til stadighed kommenterer og som roser nogen af de billeder jeg har held med. TAK

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.