lørdag den 27. september 2008

Brugbare gaver

I virkeligheden er det fulstændig ligegyldig viden, for er der ikke perler nok, bryder jeg garnet, trækker flere perler på, og fortsætter. Og den eneste grund til at jeg ved, hvor mange perler, der kommer til at gå til mine grønne håndledsvarmere, er da også, at jeg sad og blev så glad for min nye nål. Jeg sad og kom til at tænke på, at vi hører og ser så ofte, at folk er ligegyldige overfor hinanden, ikke er næstekærlige og altid har bagtanker. At vi i dagens Grønland/Danmark ikke kommer hinanden ved osv osv. Næææh nej. Jeg fik nemlig min perlenål af een som jeg ikke kendte, men som havde ulejliget sig med at læse og finde ud af, at sådan een, kunne jeg sagtens, sagtens bruge. Et værktøj, et hjælpemiddel og en gave, der er så gennemtænkt. Tak igen. Og vi mødtes hos een, der lagde hus til to vildtfremmede. Hun åbnede sin dør, bød på kaffe og hjemmebag og gav timer af sin ferie væk til to, som hun ikke kendte i forvejen. Næ! Jeg bliver igen og igen bekræftet i, at der findes mennesker, der vil hinanden det godt, som er næstekærlige, åbne og vedkommende, og detkom jeg til at tænke på igen i formiddags, mens jeg sad med min nye nål og trak grønne perler på mit lækre drops 100% pure alpaca garn, og kom til at regne på, hvor mange perler der er når jeg engang (i morgen måske) er færdig. Der går iøvrigt præcis 702 perler til een håndledsvarmer/1404 perler i alt.

3 kommentarer:

 1. Hold da helt op Dorthe - det er godtnok mange perler (men de pulsvarmere bliver da også vildt flotte!). Her sidder jeg og synes, at der skal mange perler på min stola og der skal "kun" ca. 1000 på :-) Jeg har forøvrigt en norsk (tror jeg nok) bog om pulsvarmere med perler. Den må du se næste gang, du er i Danmark.

  SvarSlet
 2. hæ hæ..de bliver så tunge af alle de perler, at jeg ikke vil kunne hæve armene mere end et par cm..(jeg har en gave/hæfte til dig og Laila med "grønlandske" tajarutit..det er derfor jeg har søgt efter jeres adresser..Hæ!

  SvarSlet
 3. Jamen altså Dorthe, hvor er de bare blevet flotte. Jeg bøjer mig simpelthen i støvet :-)

  Glæder mig til hæftet. Jeg fik jo lidt blod på tanden, da jeg strikkede de røde pulsvarmere :-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.