torsdag den 18. september 2008

Små kanoner med store kugler

Jo indimellem brokker jeg mig da, men helst ikke for meget. Jeg er nemlig også træt af folk, der går fuldstændigt i selvsving og brokker sig som en dårlig vane. Dem kunne jeg brokke mig over i timevis for dém gider jeg bare ikke! Nej! Og måske skød jeg med for stort skyts, da jeg kommenterede her, men baggrunden (bl.a) kan I finde her. Måske burde jeg skrive og sige undskyld??og forklare baggrunden for min (imidlertidige) aversion mod journalister, men jeg tager mig selv i nakken, samler mig sammen, klapper hesten og lader være med at bruge mere spalteplads hos Liselotte. Men undskyld alligevel, for jeg fik da lige serveret en masse gode links til gode bloggere, som jeg kunne lære en del af. TAK. Nu vil jeg skrue smilet på, fake til I make it, drage tilbage på arbejdet og afholde et forældremøde, smile over at hundene er fodret, børnene snart er det og at dagen så om et par timer eller tre er ovre og at sengen trofast venter på mig. Smil, Dorthe, for du er stadig på!

5 kommentarer:

 1. Jo jo brok skal der til. Bare ikke for ofte og der skal være mening med galskaben. Sad og tænkte på begrebet simpel living..... Så ser man der i ugebladenes boligreportager om et 250m2 stort kæmpehus, hvor de lever efter konceptet "simpel living". Næææ simpel living er sgu "Det lille hus på prærien"! Men altså igen.... så lykkeligt og problemfrit er da der ikke nogen mennesker der lever.
  Efter jeg er flyttet her til DK synes jeg dog at jeg hører meget mere brok. Folk brokker sig over vejret og alt muligt. Og de mennesker, der brokker sig over vejret er hverken landmænd eller hjemløse. Så de kan da være ligeglade med et vejr. De kan da bare kravle ind i deres simpel living huse. Nej, man skal brokke sig over de ting, som man kan gøre noget ved. Vejret kan vi ikke gøre noget ved. Men det er altså heeelt okay, at skræppe op over de ting, som vi finder uretfærdige og som vi kan gøre noget ved.
  Tak for din gode blog (og brok) Søs.

  SvarSlet
 2. Jeg synes slet ikke, at du brokker dig. Du giver udtryk for din holdning til tingene. Det er noget andet.

  Der er ingen grund til at slå dig selv oven i hovedet :-)

  SvarSlet
 3. Der er mange måder at sige sin mening på, og nogen gange siger man den måske også for mange gange, lidt for bombastisk, lidt for firkantet og lidt for ukonstruktivt! Nogen gange må man/jeg altså også bare have luft og gerne lufte andre med den og tak for jeres "opbakning", Dudi og Liselotte. Jeg følte at jeg brokkede mig over noget, som andre måske ville springe op og falde ned på....

  SvarSlet
 4. DU har fat i den lange ende Dorthe. Jeg håber "Liselotte" har lært noget.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.