tirsdag den 16. september 2008

Indbildt jetlag

Kan man mon få jetlag alene ved følelsen af at have begivet sig gennem flere tidszoner? Ja, for jeg føler nærmest at min dag har gennemgået flere tidsaldre, og jeg har alle symptomer på jetlag: irritation, hovedpine, kvalme, træthed og ikke mindst desorientering. Om det var kvalme over mødet, hovedpine over støjen på skolen, træthed over en lang dag og desorientering fordi mødet kom fuldstændigt bag på mig, det vil og kan jeg ikke svare på, men jeg er overbevist om at det er jetlag. Det tog mig ihvertfald laaang tid at lande på begge mine ben og falde ind i hjemmets rytme sent i eftermiddag, da jeg endelig ankom på min vanlige adresse, og først nu sænker roen sig langsomt over mig i takt med at strikkepindene finder deres rytme. Jeg strikker i kaunigarn 8/2 i en lys beige, og så kan du selv regne ud at farverne på billedet er totalt misvisende. Sådan går det når man fotograferer i kunstigt lys sent på aftenen. Der er muligvis også et andet problem, nej faktisk to, er at det virker meget bredt til trods for at jeg kun har 5 og ikke 8 firkanter, og ikke mindst, men værst er at jeg allerede nu kan se, at der ikke er garn nok. Jeg har bestilt over nettet, men tvivler på at farven er den samme. På mine to nøgler a' 100 gram står der w-n, men på nettet stod der at farven godt nok var beige, men der stod kun n på, så det bliver spændende, når de bestilte varer dukker op. Vigtigst er det dog også lige i disse dage er, at tankerne kan læsses over i maskerne, strikkepindenes knitren og det monotone strikken ret, ret og ret. Måske kommer jetlaget sig over den sne der faldt i nat, blev liggende hele dagen, og jeg er bange for at den måske bliver liggende i uendeligt mange måneder, hvilket den jo højst sandsynligt gør :-(Måske er det derfor at jeg natten til i går drømte, at jeg var flyttet til et andet land, hvilket fremgik ikke, og jeg vækkede mig selv med, at jeg græd af hjemvé. Jeg er slet ikke parat til en anden årstid end sommeren og det tidlige efterår? Måske er jeg bare blevet så gammel,affældig og langsomt-opfattende, at jetlaget fra i sommer, først indfinder sig nu?

3 kommentarer:

 1. Jeg forstår godt du har været træt efter et møde på skolen, de møder kan virkelig nogengange tage livet af én. Så er det alligevel dejligt at jeg kun led af lidt turistmave i morges ;o)
  Sender jer en masse varm luft her fra Usbekistan

  SvarSlet
 2. Forresten har jeg skrevet en smule på taekwon-do's hjemmeside om VM

  SvarSlet
 3. At sætte mere end 3 mennesker sammen og bede dem om at diskutere et eller andet abstrakt, er horribelt..at sætte 30-55 lærere sammen og bede dem om at være enige..Det tager nogle kræfter..Men det var faktisk et OK møde. Jeg holder mig ajour med jeres hjemmeside:-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.