torsdag den 1. maj 2008

Færdig Linus

Allerede i søndags inviterede mine forældre os allesammen på brunch i dag/formiddags. Det er vist ikke uden grund at sønderjyder er kendt for deres overdådige (kaffe-)borde. Min far, der er i den sammenhæng er prototypen på en sønderjyde, havde disket op, så vi ikke har spist hele dagen,- og aftensmaden først lige er blevet indtaget her kl 21.30. Som det næsten altid går, når vi er hos mine forældre, fik vi malende beskrivelser af både det ene og det andet. Et af hovedemnerne i formiddags var, at min mor var træt af sin stuebirk, der fylder enormt meget. Der havde været for-og-imod-diskussioner, og vi blev inddraget...Lena og jeg fik overtalt (med megen besvær..er alle sønderjyder mon så stædige??) min far til at finde en sav og efter meget parlamenteren frem og tilbage om hvor, hvormeget og hvordan, røg et par lange grene,- tungen og piben blev holdt lige i munden, og vi håber at birken overlever, og at grenene, vi satte i vand slår rødder. Optimismen kender næsten ingen grænser! Hvis birken går ud, har de da stadig deres blomstrende kaktus ;-) som i overstadige farver trodser regnen, kulden og tågen i dag.Vejret er trist og tågen ligger tæt og sigtbarheden er nogen gange nede på ca 25-50 mtr. Det er overhovedet ikke nok til, at flyveren kan lande. Den flyver, som vores gæster fra Nuuk skulle ankomme med. De kommer derfor først i morgen, og jeg håber og beder til, at der er bedre vejr, så byen kan vise sig fra en lidt mere charmerende side. (Lygtepælen har I set før, men i noget andet vejr på en anden årstid) Der var døbt extreeeem-knitting i går aftes, og dagen i dag blev brugt til at speedstrikke med en seneskedehindebetændelse i venstre håndled til følge, men jeg blev færdig, og Linus er blevet afleveret til min søster Lena, der rejser til Danmark i morgen, så hun kan aflevere den personligt og med et knus og kram i tillæg til Daniel. Der er ingen knapper i, men Lena har lovet at sy dem i for mig. Tak, Lena. Jeg tror ikke, jeg bliver nogen stor fan af strikke-kits nogensinde. Jeg kan bedre lide at sammensætte garner og farver selv. Jeg er jo godt klar over, at der løber mange små drenge (og sikkert også piger) rundt med lige nøjagtig den Linus, som jeg også har strikket. Trøjen og farverne fine, men når jeg har brugt så lang tid (og mange penge) på et stykke arbejde, synes jeg et eller andet sted, at det skal være unikt, og det er den her jo (næsten) ikke. Der er et par småfejl i, hvilket er det eneste, der adskiller den fra alle de andre, der er også er strikket med lige nøjagtig de farver i den størrelse. Jeg håber dog at Daniel bliver glad (han havde ønsket sig en vest, men det garn, jeg strikkede vesten i, var så ringe, at jeg har lagt det til side. Han skal nok få sig en vest..snart, når mit håndled har det lidt bedre, ikke brænder, svider og er ømt længere..man kan vist godt se på mine billeder, at jeg har kedet mig på min tur rundt i byen i dag??)

7 kommentarer:

 1. Kære Dorthe, jeg læser din og via logliners og glædes over dine altid smukke billeder - men nu kommer jeg såMen også ud af mit gemmehul og må ligg en kommenar.

  Jeg vil give dig helt ret, Linus ER er skøn børnetrøje og jeg ville gerne strikke den selv og forære den til en lille gut jeg kender - og jeg har også lige garnet den skulle laves i.

  Men da den kun kan købes som kit ja så kommer jeg så desvære nok ikke til at lave Linus til ham, skal jeg lave noget skal det nemlig også hest have en snert at at ære unikt - heldigis er han også temmelig glad for sin nye traktortrøje :-)

  Håber Daniel bliver tilfreds med sin trøje - for den ER fin :-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det brunchbord hyggeligt ud.......
  Og så ka jeg bekræfte at sønderjyder ER stædige........ er nemlig selv én af slagsen, og jeg får det at vide næsten dagligt, tihi ;O)
  kh
  nettie
  Padborg

  SvarSlet
 3. Underlig at se Grønland tåge, efter alle dine flotte solskins billerder
  Flot trøje du har lavet til Daniel

  SvarSlet
 4. Ja, du har ret i det med at selv sætte farver sammen. Og mega flotte billeder du har taget..

  SvarSlet
 5. Tak allesammen. Jo skam..vi har meget ofte tåge om foråret og om efteråret.

  SvarSlet
 6. Jeg kan godt lide dine "kedelige" billeder, det er faktisk lige i min stil. :)
  Hvornaar begynder det egentlig normalt at blive foraar hos jer?

  SvarSlet
 7. Faktisk vil jeg sige, at foråret kom idag, men jeg vil vise billeder i morgen, når jeg har været til koncert..jeg vil vise hvorfor foråret er skudt ind.. god weekend til dig

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.