fredag den 9. maj 2008

Ajax, husholdningssprit og andeliv

Jeg stod op sammen med familien i dag. Jeg har jo ingen timer om fredagen og jeg har været forudseende og gjort, hvad jeg skulle i går , så jeg ikke partout skulle på skolen. Jeg kørte bilen på værksted, hvor de hev alle vores pigge ud af vores vinterdæk. Vores sommerdæk har stort set ikke noget mønster, så de skulle kasseres! Vinterdæk..der er mange måneder til endnu, så til den tid må vi se, hvad vi kan finde ud af. Jeg gjorde rent til den meget store og skinnende guldmedalje. Vinduerne i overetagen blev pudset indvendigt og udvendigt, badeværelset blev endevendt med en ajaxklud, soveværelset blev befriet for håndstore støvbolde, der desperat forsøgte at gemme sig i hjørne og kroge, men jeg fandt dem alle sammen, stuen og køkkenet fik en ordentligt omgang, og for at det ikke skal være løgn, blev der også gjort hovedrent i akvariet. Hvis jeg selv må sige det (?) det, har jeg godt nok været meget flittigt i dag, og nu er jeg også mere end brugt og slidt. Jesper kom forbi og hentede 25 fisk og nogle planter, så nu er der ikke så stor trængsel hos mine slørhaler og guppier. De boltrer sig i det rene vand uden at få skuldersår, liggesår , halebid eller andre moderne husdyrsskavanker. Jeg gav kakao på Taseralik i eftermiddag til pigerne..det var en tøsetur.. og Jan kunne passende hive alle vores tæpper ind, mens vi var væk. (Ja, alle vores tæpper var ude og hænge på altanen idag, og blev fik banket rystet støvet af sig.) Der ligger mellem 50 og 75 andepar ved vores spejdersø. Sådan har det ikke altid været. Da vi var børn var det et særsyn at se ænder ved bebyggede områder. Nu kommer de glade og godtroende vraltende bare man stopper op for at få vejret, og tror at der vanker brødstumper. Mig , får de ikke noget af. De kan spise rigtig andemad, kan de! De sidste 3 år har der været et andepar udenfor Laura og Saras værelse, og de er der igen i år. I år har de selskab af 8 duer og et utælleligt antal snespurve, samt det ravnepar, der har for vane at sidde ovenpå taget og lave mærkelige, spændende og uforståelige lyde. Det er altså hyggeligt med al det fugle-liv udenfor vinduet.
(pssst.. der er ikke nogen, der har ringet og hørt til min lille Margrethe-skål alias with 400.. det kan de altså ikke være bekendt! Både min og hendes forfængelighed er faktisk såret. De fjolser ved ikke, hvad de går glip af! )

3 kommentarer:

 1. Ha ha, når jeg ser en and vrælte, tænker jeg altid tilbage på min første gravidtet for 13 års siden, hvor jeg havde bækkenløsning. Det går heldigvis væk ligeså snart man har født.
  hilsen Josephine

  SvarSlet
 2. rigtig god pinse. tænk sig, jeg har også altid følt at jeg "gik" som en and, og jeg har altid ønsket mig at være en giraf. hilsen ......

  SvarSlet
 3. av av..jeg har hørt at det gør vanvittigt ondt at have bækkenløsning. Det er jeg heldigvis blevet forskånet for alle tre graviditeter.
  "Anonym" du er genkendt, men kun fordi du skrev at du altid gerne har villet være en giraf..Vi elsker dig lige nøjagtig fordi du er som du er! And eller giraf!

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.