fredag den 30. maj 2008

Jul i maj

Jeg burde jo juble over at der stadig ikke er kommet myg. Simon klagede i går over, at der var så mange i Kangerlussuaq..her er de ikke kommet endnu, og det er der en god grund til: ingen varme og stadig masser sne. Tro det eller lad være, men lige nu daler sneen juleagtigt ned og det har den sådan set gjort hele eftermiddagen. Det kan trøste, at det tør næsten inden det, når at jorden, men det er altså ikke lige det jeg forventer de sidste dage i maj. Måske burde jeg sætte en Leonard Cohen cd på afspilleren og dyrke trøstesløsheden? Jeg kunne også lade være og glæde mig over at DMI har lovet en lillebitte smule bedre vejr for weekenden. Det afholder mig altså ikke fra at synes det er uendeligt træls at det sner lige nu.Måske fik vi julepynten ned for hurtigt? Måske glædede vi os for tidligt over foråret, og den snarlige sommer? Måske havde vi for store forventninger? Sidste år på akkurat sammen dag, klagede jeg over akkurat det samme, så måske skulle jeg indstille klageriet og affinde mig med, at sådan er det altså heroppe i Sisimiut og jeg burde efterhånden have fået det lært! Myggene er måske ikke kommet, men det er canadagåsen, og i år har han konen med. Gad vide om de vil lægge æg her i år?Gad vide om der så om 10 år er lige så mange gæs som der er ænder nede i Spejdersøen? Jeg synes det er hyggeligt med alle ænderne, duerne, spurvene, gråsidsknerne og ikke mindst ravnene, og nu kan vi føje gåsen til. (Bamse, hvalpen fra i efteråret synes også det er hyggeligt med ænder, han har fanget en and i går. Det er ret godt gået, når man tager i betragtning at han står i kæde og at anden kunne være fløjet sin vej. Han har pænt gravet den ned,- måske til dårlige tider? )

2 kommentarer:

  1. Joesses - og det er praktisk talt i JUNI! Jeg elsker sne, men sidst i Maj, det er altsaa ude paa overdrevet. Jeg haaber snart myggene kommer, om du forstaar. :)

    SvarSlet
  2. Jooh, jeg kunne sagtens undvære sneen i går, ligesom jeg heller ikke har noget imod at undvære myggene..for evigt! I dag skinner solen heldigvis, og min hukommelse er heldigvis kort, så snevejret er (næsten) glemt.

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.