mandag den 5. maj 2008

Mandags-lede

Jeg gik tidligt hjem fra arbejde i dag, læste ugeblade, strikkede et par pinde på en håndledsvarmer, læste ugeblade, strikkede endnu en pind, drak en kop te, mens jeg har undret mig over, hvorfor jeg er så total drænet for energi og bare er træt?! Ved nærmere eftertanke, er det vist en tilbagevendende begivenhed hvert år, at der lige er et par uger, hvor jeg skal vænne mig til årtiden og al det lys. (Kl. er ca 22 på dette billede)

Solen skinner natten igennem,

og måske er det årsagen til, at jeg vågner mange gange i løbet af natten med deraf følgende energiløshed om dagen?? I disse uger har jeg været allerbedst til at dase, slappe af og lave ingenting. Heldigvis er jeg jo ikke længere forpligtet over evne på arbejdet , så jeg kan løsne grebet på mig selv lidt og nyde den enorme forandring naturen gennemgår i disse dage. Laura er lidt snottet, hoster lidt og er lidt små-sløj..så det kunne måske også være sådan noget, der plagede mig?? Næppe, men jeg må anstrenge mig lidt og få lidt mere energi!

Spejdersøen bliver mere og mere sø, for hver time der går, og sneen smelter med lynets hast fra fjeldene. Grøfterne er brusende floder af beskidt vand,

hvor vinterens affald bliver revet med. I øvrigt kom den handicappede due igen i dag,

og spiste de frø, som jeg havde tiltænkt den..Gad vide om den ikke vil dele det med mågen??? Jo, lidt godt har jeg gjort i dag, trods min manglende energi.

4 kommentarer:

 1. kære dorthe
  du skal ikke være ked af at du ikke får nogen respons på din blog, vi læser den jo med glæde og jeg ved at der er rigtig mange der læser den .
  god bedring til mit ældste barnebarn

  SvarSlet
 2. Hvor er I bare dygtige ;-) at I sådan springer ud i det! Det er nu hyggeligt at få lidt respons og kommentar engang imellem, så jeg ved at I ikke bare rynker på næsen og fortryder, at I kom forbi min side..Jo, tak, hun har det bedre, men vi trækker rundt på et eller andet,som dræner os for humør og energi.

  SvarSlet
 3. For sulan da, al det lys......det drømmer jeg om at opleve, lyst døgnet rundt. De lyse nætter har gjordt sit indtog i Danmark også....men så lyse... SUK... kun i drømme :0)

  SvarSlet
 4. Når vi hvert andet år er i Danmark, synes jeg altid at det er så fedt, at det bliver mørkt om aftenen og at man så kan sætte stearinlys i lygter udenfor, at man kan sidde udenfor uden at blive spist/drukket levende af myg, men sådan er det vel altid, at naboens græsplæne er grønnere. Jo, jo..der er også fordele ved at der er lyst døgnet rundt, for du har pludselig 24 timer, hvor du kan lave, hvad du vil uden at være afhængig af lys..du kan sejle om natten fx, eller tage ud på vandretur.. og og

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.