tirsdag den 4. marts 2008

Tankemylder

Dagen i dag har været mere eller mindre kaotisk med mange sygemeldinger, alene i lederstolen- en stol der iøvrigt fra min side også blev lidt småforsømt, 4 timers undervisning (skolekøkken) og møde i eftermiddags, så det vil jeg ikke skrive om! Mødet var langt, ihvertfald langt for mig, for jeg kunne absolut ikke samle mig og tænkte mange lange tanker om farmor og farfar. Mine pinnochiokugler blev ihærdigt studeret og min søsters imponerende forkølelsessår.Hvis farmor og farfar så bare var indlagt på det sammen sygehus! vi har snakket med svigermor og hun er ved godt mod, så måske kunne jeg overtale mig selv og Jan til ikke at være bekymret for hende og i morgen, når operationen er overstået for svigerfar kan vi måske endda slappe mere af? Solen bød dagen velkommen på allersmukkeste vis og det har reddet de værste katastrofetanker, som desværre har det med at vokse inde i mit hoved på dage som disse.Nu kl 18 er jeg træt helt ind til marven, så et langt varmt badstår øverst på to-do-listen, så må jeg være klar igen??!! Katrines håndledsvarmere er omsider færdige, og sjældent har så lidt været så længe undervejs. De er snart på vej, Katrine. (nu kan jeg gå igang med de babyhuer Helle N har bestilt)

2 kommentarer:

  1. Du får lige en venlig tanke.Håber dine svigerforældre ligger på hvert sit sygehus på grund af de forskellige sygehuses forskellige specialer.Kan godt forstå hvis I begge er trætte i hovedet af tanker.

    SvarSlet
  2. Tak for din omsorg. Vi krydser fingre, så de er ved at gå af led, og håber og beder for det allerbedste. Det er sværere, når man sidder så langt væk og ikke kan gøre noget.

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.