tirsdag den 25. marts 2008

Ørne-visit

Ørnen var her igen.. eller jeg burde måske sige, at jeg så den igen, for den har hele tiden været omkring byen. Jeg tror, at det er edderfuglene, der lokker den. Den tager sig nogle dyk efter dem, når de ligger der i vandet og det er "sjovt" at se dem dykke under vandet, når ørnen dykker ned efter dem. Jeg har endnu ikke set den fange noget, men hvor kunne det være fedt, at se det ske. Jeg forsøgte at fange et godt billede af ørnen, men det er ikke sådan lige til med mit kamera (måske, hvis jeg havde haft et spejlrefleks-kamera??) Hmm.. men den reddede da min dag. Det har været hårdt at komme tilbage på skolen og jeg var færdig, selvom jeg gik meget tidligt hjem. Ondt i maven, ondt i hovedet og ondt af mig selv!

4 kommentarer:

 1. Tak for billederne af ørnen jeg må nøjes mågenes flugt over tagene

  SvarSlet
 2. Sikke nogle smukke ørnebilleder. Jeg bliver helt misundelig. Sådan nogle fugle vil jeg gerne se ved lejlighed.

  God bedring!

  SvarSlet
 3. Misundelig? Hvem? Mig? Ja da,men til gengæld ser jeg ofte en fiskehejre inde midt i Randers by.Og ude ved Gudenåen,hvor motorvejen går over,der er der en stor flok svaner der holder vinter.Men jeg gad altså godt en ørn - - - -

  SvarSlet
 4. Yes, de er bare så fascinerende og smukke, og jeg nyder hver gang jeg ser dem. I dag var der hele 4 stk nede på havisen. Dét er altså ikke hver dag, at vi ser så mange eller i det hele taget nogen som helst.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.