onsdag den 26. marts 2008

Blogging with a purpose

Jeg er blevet nomineret af Mariann, og jeg er naturligvis stolt og smigret over prisen. Om jeg har et formål med min blog, kan diskuteres..mit formål er ikke klart defineret, men jeg hygger mig med den og især er det altid hyggeligt, når I har lagt en besked eller kommentar, så jeg vil ved denne lejlighed sige jer tak for alle kommentarerne.

 • Nominerede blogge skal nominere 5 personer, som ikke har modtaget prisen.
 • De nominerede blogge skal have et formål.
 • I indlægget om prisen skal der laves et link tilbage til denne blog.
 • De nominerede blogge skal lægge award-logoet på deres blog.

Det bliver svært at finde 5 bloggere, der ikke allerede er blevet nomineret, for der er godt nok mange, der har fortjent den! Jeg skynder mig at nominere Liselotte, som jeg må have en daglig dosis af hver dag..gerne flere gange om dagen, hendes evigt spændende billeder og tonen på bloggen, Anne, som heller ikke kan undværes een eneste dag, Michael, fordi det osede af kærlighed til Maniitsoq ud gennem hans blog ( han er godt nok flyttet nu, men alligevel..), Flemmings blog, fordi han viser et godt billede af Grønland (det trænger vi til ovenpå al den negative omtale) og Mette, fordi jeg uden nogensinde at have mødt hende, tror (med god grund)at hun er et godt og omsorgsfuldt menneske.

6 kommentarer:

 1. Tusinde tak, Dorthe, den er jeg meget glad for. Det er bestemt ikke fordi jeg er utaknemmelig, at jeg undlader at sende den videre, men jeg har temmelig dårlige erfaringer med netop det, så jeg forbeholder mig retten til at springe over og så forøvrigt glæde mig rigtigt meget over, at du har nomineret mig - tusinde tak :-)

  SvarSlet
 2. Det er helt i orden med mig, at du springer over, men så fik jeg da endnu en anledning til at vise dig min påskønnelse over al den inspiration du dagligt giver mig.

  SvarSlet
 3. Tak for de smukke ord, Dorthe :-)

  SvarSlet
 4. Hej Dorthe!

  Tusind tak for nomineringen - næste gang du kommer på besøg i Jylland, må vi altså holde et strikkemøde ;-)

  SvarSlet
 5. Det lyder som en hyggelig idé, Mette.

  SvarSlet
 6. Kære Dorthe.
  Tusind tak for nomineringen, den er jeg vældig glad for, ikke mindst for de søde ord, du lader følge.

  Jeg skal nok få gjort noget ved det,når vi kommer på den anden side af denne weekend.

  Kh Anne

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.