søndag den 2. marts 2008

Søndag

Søndagen tikkede langsomt ud af kalenderen og blev dejlig afslappende afslutning på weekenden. (Trods alt) Den, altså søndagen gik med at besøge min far og mor, som gav te og familiehygge. Man kunne fra deres hus se ned til det nye kulturhus, der åbnede for de almindelige borgere/pøblen i dag. I går var de fine, fine for hinanden og kulturhusets nøgler blev officielt overdraget fra bygmestrene til lederen af kulturhuset. Det var som dét skulle være! Blot en time før dette billede blev taget, tog jeg dette billede af disse biler. Den blå kom ud for at hive den røde ud af sneen. At drenge er og bliver drenge er hermed fotodokumenteret. At jeg ikke forstår det behøver jeg vel ikke skrive..? Jeg siger ikke mere, hverken som mor eller som kvinde.Nu synes jeg, at jeg har fortalt rigeligt om den hyttetur, der ikke blev, og skrevet tilstrækkeligt om den slæde, der gik i stykker, så vi sneg os ud og fotograferede, og har hermed fra ejeren (Jesper) fået tilladelse til at offentliggøre vraget. (Papparazi) Et under og godt at han nåede hjem i god behold.

Søndagsturen gik som sædvanligt ned omkring havnen, og som I kan se har fiskerne og fangerne ikke de bedste arbejdsvilkår for øjeblikket. Stien/trappen ned til jollen/båden/vandet er ikke helt ufarlig,- jeg er ihvertfald glad for, at jeg ikke er tvunget til at gå ned ad den for at komme på arbejde!

Havet lukker til med is eller grødis i tide og utide og det er en langsommelig proces at komme ind og ud af havnen.

Vejret var søvningt og virkede droskt og træt. Det ville jeg også have været, hvis jeg i en hel uge havde skullet skinnet fra en blå himmel og skulle sørge for at folk var glade. I dag holdt selv solen søndag, og det var den faktisk vel undt og vi kunne forsøge at holde humøret oppe ved at se på havets leg med isen mod havnemolen.

Sjove og forunderlige runde former. Forunderligt at når de runde former, former os andre, så bør vi gemme os i sorte store gevandter for at skjule og dække bulerne ;-) Næ, hvis moden og idealerne skulle være rettesnor, skulle vi ligne disse kolde istapper, der hænger slanke og lange ned fra tagene. I morgen er det Jans fødselsdag, og den byder på boller og kaffe, og hvis jeg kunne, ville jeg klistre solen op på himlen og skrue op for varmen udenfor.

1 kommentar:

  1. Jeg synes jeg kan fornemme du længes efter forår og sommer.Det gør jeg også, her regner og blæser det, so snart den ene storm er over kommer den næste .Kan du ønske Jan tillykke med dagen i morgen.

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.