fredag den 29. januar 2010

Fredagsfotoleg S (ekstra)

Jeg tager chancen og laver to S indlæg.. Håber ikke jeg får ballade? S står for mig også for SØSTRE.

Jeg er storesøster til to dejlige kvinder:

Lena

lena

og Dudi.

dudi

Der står ikke Dudi på Dudis dåbsattest.

Der står Christina.

Et fint navn, men hun har altid heddet Dudi.

Det sørgede vores trofaste barnepige  gennem hele vores barndom, Sara, for. Hun kaldte hende Duddermand, da Dudi var helt lille og ny, og ændrede sig hurtigt til Dudi, som hang ved.

(engang ringede jeg op til Dudi på hendes hendes arbejde: “ Det er Dorthe. Kan jeg tale med Dudi?” Jeg blev stillet om og en kvindestemme svarede:” Det er Christina” Og jeg spurgte straks om jeg måtte tale med Dudi.. “ Øøøh” svarede Dudi, “ Det er mig”. På politistationen hed Dudi Christina og det havde jeg altså lige glemt)

Sara, vores barnepige, er et kapitel for sig, men hun har betydet næsten ligeså meget for os alle tre, som vi har gjort og gør for hinanden.

Min ældste lillesøster Lena er 4 år yngre end jeg.

Hun er læreruddannet ligesom mig og vi arbejder på den samme skole.

Dog underviser Lena i de yngste klasser, hvor jeg underviser i specialklasserne.

Hun er tillidsrepræsentant for lærerne og derfor også for mig. Og hun er god til det. Det er godt at vide, at ens tillidsrepræsentant er en grundig, flittig og gennempertentlig person, som skal repræsentere en på arbejdet og jeg må jo sige, at jeg kender hende bedre end de fleste af mine kollegaer og da de sammen med mig, valgte hende til at repræsentere os, valgte de godt og sikkert.

Dudi er 7 år yngre end mig.

Hun er uddannet politibetjent og boede her indtil for ca 3 år siden, hvor hun så rejste til Ålborg, hvor hun nu læser jura.

Hun har to dejlige drenge, som jeg holder utroligt meget af.

Ret sejt, synes jeg, at starte et jurastudium med to små drenge i en alder af over 35 år.

At have søskende/søstre betyder for mig, at der i min underbevidsthed flyder en vished om, at uanset, hvor dum og tosset jeg er, så er der mindst to, der elsker og holder af mig.

De er der for mig, ligesom jeg vil være der for dem. De har været med mig gennem hele mit liv og er mine livsvidner. Det er en rar følelse, at selvom vi ikke altid er enige om tingene og selvom vi nogengange irriteres over hinanden, så ligger accepten og kærligheden altid lige om hjørnet.

Jeg ved, at det ikke er en selvfølge i alle familier, at søskende trives og har det godt med hinanden. Jeg har set og oplevet at søskende kan afbryde kontakten med hinanden, have et ligegyldigt eller hadefuldt forhold til hinanden, så jeg er taknemmelig for mit forhold til mine søstre og ønsker, håber og tror, at vi vil være der for hinanden..altid.

Tak Lena og Dudi for de søstre I er.

(Dudi til venstre, Lena i midten og mig til højre)

søskende2

søstre5

søskende4

14 kommentarer:

 1. Aiii det er da lige før at man kan mærke varmen - dejlige billeder.

  SvarSlet
 2. Sikke nogle skønne billeder af jer, Dorthe - og hvor er du heldig at have to søstre, som du har et varmt forhold til! Jeg har en bror, der er otte år yngre ;-)

  SvarSlet
 3. Härliga bilder! Man kan se och känna värmen som finns mellan er.
  Trevlig helg!

  SvarSlet
 4. Sikke dog tre dejlige glade gratier. Tre smil, som kun kan give weekenden en god start.

  SvarSlet
 5. Donald: Tak skal du have.

  Madame: Jeg føler mig også heldig og jeg håber, at jeg husker at fortælle mine søstre en gang imellem, hvor meget jeg holder af dem.

  Maria: Jeg tror, vi er meget tætte i forhold til rigtigt mange andre, og det kan nok ses og mærkes, når man er i nærheden af os?!

  Rimkoger: Jeg sender dig endnu et smil for dine mange dejlige, sjove og finurlige rim. Hav en god weekend

  SvarSlet
 6. Så herlig å vise sine søstre.
  Meget godt valg til ukens ABC-utfordring.

  Ha en herlig søndag

  SvarSlet
 7. Også er disse tre dejlige "tøser" mine et og alt!
  KH mor

  SvarSlet
 8. Du får aldeles ingen balade ved å lage to S innlegg!!! Det er bare veldig hyggelig!
  På barneskolen var vi tre jenter i klassen.. Vi hadde en klubb; Det hemmelige S (vi lekte vi var søsken selv om vi bare var klassevenniner)
  Dere er de tre S!!!
  Herlige bilder:)

  SvarSlet
 9. Tak til både TorAa og Putunia.

  SvarSlet
 10. Veldig hyggelig at du lager to S'innlegg. Du skriver så flott at det er en fryd å lese. Jeg har bestandig ønsket meg en storebror, men har en storesøster!

  SvarSlet
 11. Tak Qehenne.. jeg var sådan lidt.. må man / må man ikke, men jeg ville gerne have mine søstre med for de betyder noget for mig af ekstra dimensioner. Jeg kunne godt have tænkt mig en storebror udover mine søstre også, men man kan jo ikke vælge selv eller få alt :0)

  SvarSlet
 12. Der sidder også een i det nordjyske, der har to heeelt fantastiske søskende - ja endda to storesøstre og de bedste af slagsen, på hver deres helt specielle måde.

  Savner Jer rigtig rigtig meget og nogle dage, er det bare storslemt. er lidt misundelig på dem der har deres søstre indenfor rækkevidde. Pas godt på hinanden og Jer selv. Knus og kram fra lillebittesøsteren Dudi alias Christin@

  SvarSlet
 13. Du rejste fra os, Dudi.. snøft, snøft og tog dine drenge med dig snøft, snøft. Vi savner dig.

  SvarSlet
 14. Herlige bilder av herlige søstre!

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.