tirsdag den 5. januar 2010

Eventyr

Det var da godt nok en eventyr-film, der ville noget..en masse fantastiske effekter bundet sammen om det klassiske eventyr om helten og heltinden, om at blive optaget og anerkendt, det gode mod det onde og hvor det gode, heldigvis endnu engang vinder.

Da vi trådte ud af biografens mørke var der eventyr på himlen i form af det flotteste nordlys og hvis du kan se lidt bort fra de en smule rystede billeder, kan du måske fornemme, hvor meget der var.

Billederne er taget fra vores altan

nordl1

nordl

nordl3

nordl2

nordl4

nordl5

nordl6

I morgen er der kun ½ arbejdsdag pga Hellig tre konger. Skønt og lige efter min smag.

P.S Der er Wallander på fjernsynet.. på engelsk.. ikke lige min smag. Wallander skal være på svensk, Basta!

3 kommentarer:

 1. Hvor er det bare nogle smukke billeder. Jeg forsøger at forestille mig "nordlys i virkeligheden", men min fantasi slår simpelthen ikke til....
  God Hellig-tre-kongers dag! Det lyder som en meget hyggelig tradition!

  SvarSlet
 2. Halv arbejdsdag pga Helleigtrekonger?? Det er der ikke niget der hedder her i syden - æv! Wallander skal være på svensk det hat du så evig ret i - jeg sad i går og surmulede over det samme.

  SvarSlet
 3. Christunte: Det er kan være helt formiddabelt og tro det eller lad være, det kan også være jævnt kedeligt. Jeg tror, at jeg har det lidt ligesom dig med lyn (og torden)og jeg har set lyn og torden, men det er dybt fascinerende hver gang.. og jeg skal lige tilføje, at vi aldrig har lyn heroppe.

  Taxastrikker.. gid der var kommet mange flere barselsgæster til Maria i sin tid :-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.