tirsdag den 27. januar 2009

Slik-cultur

Hvorfor jeg er så træt for tiden, ved jeg ikke. (Kan det være fordi jeg trænger til lidt Cultur? Mon?!)Jeg har bare lyst til at sove, sove, sove og sove, men jeg skal jo op om morgenen og afsted på arbejde, hvor jeg, især i dag har kæmpet mig igennem, har taget en solid blunder i eftermiddag og efter aftensmaden, har jeg nikket med tunge øjne over Jans kommende hue i moskushue. Jeg tror bare at jeg skal i seng lige om lidt.
P.S Farmor: al det guf du sendte til jul, var det kun til Jan eller skulle han have delt med os andre?? Jeg spørger bare, for det er altså svundet i hans tøjskab, hvor det har ligget gemt og glemt af (for?) mig, indtil jeg kom i tanke om pralinerne i et anfald af guf-syge. Jan sagde: "Guuud, ja" på sådan en falsk måde, og det er ikke fordi jeg vil sladre, men jeg synes bare det skal frem. (Han har tilstået, at han har taget af det, hvergang jeg gik i bad. Nu har pigerne og jeg altså delt de sørgelige rester af mandeldrageerne, da jeg mener, at der stod til FAMILIEN L. JENSEN på pakken da den ankom.. suk. Vil du ikke nok snakke med ham..igen!)

9 kommentarer:

 1. AArrrrrjjj Jan altså!!!! :)

  SvarSlet
 2. Milde makrel....hvem har råd til at købe drikke Cultura deroppe. Jeg fik da godt nok et chok, da jeg så priserne, mens jeg var deroppe på juleferie.
  Det ender vel med at de datoudløber, fordi ingen har råd til at købe dem. Så kan man købe dem for en tyver :-)

  SvarSlet
 3. Nej, vi kan for det meste få dem til omkring en femmer, hvis vi venter længe nok, det gør jeg ihvertfald med frisk mælk og kærnemælk.
  Se ses lige om lidt, Dudi

  SvarSlet
 4. Oooh - en soulmate;-) Der er nemlig en der har ædt juleresterne mens manden var i Sydafrika. Det har så kostet 2 kilo på vægten - eller har det været burgeren? - eller pastaskruer med pølser? - eller mon det kan være rundstykkerne med kærgården og kanelstangen (en halv)?

  Chokoladen var nu ellers god - - -

  SvarSlet
 5. Hvem var det som sagde:" Jeg kan modstå alt, undtagen fristelser".. hæ hæ..og

  SvarSlet
 6. helt ærlig, jan. Jeg synes jo ikke at det var for fint at æde al juleslikket, men på den anden side hvorfor blev det ikke spist af hele familien mens det var jul.
  Knus og kram fra
  mor/svigermor

  SvarSlet
 7. Det blev ikke spist, farmor/svigermor fordi det var gemt væk i Jans tøjskab (mon det var med bagtanker, det var gemt væk?) Men på den anden side kan vi så glæde os over, at det kun var Jan, der fik kalorierne..hvis han så bare havde gemt det fine papir til os, det feder jo ikke at kikke på slikpapir, siger nogen, men jeg ved bedre, så alt i alt, er det måske meget godt/held i ???..

  SvarSlet
 8. Sjovt. Var i Sisimiut for 2 uger siden. Har selv samme billede, dog uden rabat.. 39.95 for en Cultura(som jeg ææææælsker) var lige for meget. Så jeg nøjes med morgen mad på hotellet.

  /Mads

  SvarSlet
 9. Mads: jeg kan også undvære Cultura, når det koster så meget! Så hellere havregryn..

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.