søndag den 11. januar 2009

Godmorgen søndag

Inden jeg om et ganske kort øjeblik tager ud i den store, kolde, tyste verden for at gå i kirke, vil jeg lige dette med jer: Månen oplyser lufthavnen, Præstefjeldet og havet. Og vi har bare den bedste udsigt til hele det smukke sceneri. Det bliver nok ikke ringere fra kirkens vinduer, så jeg glæder mig til at sidde i vores lille, røde og smukke kirke og nyde søndagens smukke start.

,

5 kommentarer:

 1. hej Nordlys det er svært at se. hvordan gik det med Jans måneskins tur, Jeg troede det var noget man gik sammen i. Var der noegt nyt i kirken.
  Klaus

  SvarSlet
 2. Yes, Tina, vi har en dejlig udsigt, selvom den godt nok ikke kan slå min søsters udsigt. De har den skønneste, skønneste udsigt du kan tænke dig..og de nyder den! Og det gør vi også når vi besøger dem. Klaus, Jans hundeslædetur i måneskinskinnet gik rigtigt godt. Jeg er ikke særlig romantisk anlagt og vil hellere have varme fødder end at sidde og blive stivfrossen på en hundeslæde..uanset om det er måneskin eller ej..og nej, der er godt nok ikke meget nordlys for tiden, men jeg holder øje og husker, hvad jeg har lovet dig. Der var ikke rigtigt nogen nyheder i kirken i dag..heller udover at to børn blev døbt...ikke nogen, jeg kender. Det var den samme salme som sidst ;-)

  SvarSlet
 3. Dorthe!
  Tusen takk for herlige Söndagsbilder!!!
  Kveldsklem
  Beatrice

  SvarSlet
 4. Flot, flot udsigt.
  Jeg tænker på dengang, jeg sad i den kirke for 3 år siden. Hyggeligt at blive mindet om.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.