mandag den 19. januar 2009

Kobberbryllup

I morgen d. 20. januar er det vores kobberbryllup. For 12½ år siden i Alstrup kirke, sagde Jan og jeg "JA" til at ville hinanden. "Ja" til i tykt og tyndt, godt og ondt, i medgang og modgang.at følge og støtte hinanden. Og vi har gjort det hele ind til nu..vi startede nogenlunde tynde/slanke, men er nu begge godt i stand, vi har oplevet gode og dårlige tider, med- og modgang, så indtil videre har vi da begge indfriet vores løfter. Vi har intet planlagt, men måske en kage fra bageren bliver bragt hjem til noget kaffe efter fyraften? Tillykke til dig, Jan og tillykke til mig. Tillykke til os begge to! (Da jeg var 39 planlagde jeg ned i mindste detalje, hvordan min/vores fælles 40 års fødselsdag skulle fejres. Mange forskellige ting, gjorde at den overhovedet ikke blev fejret og det endte med, at jeg inviterede pigerne på Kafé til en kop kakao. Så at planlægge en stor fest igen...Dét gør jeg IKKE! Skuffelsen og den bitre smag kommer stadig op i små sure opstød, når jeg en sjælden gang kommer i tanke om det, så dét skåner jeg mig selv for, så NEJ, der er ikke planlagt noget som helst, og vi bruger dagen som alle andre dage! )

10 kommentarer:

 1. Til lykke Jan og Dortheivalo! Din nationaldragt er bare så bedårende smuk, suuuuk, og forövrigt; flot fyr, din mand!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Stort tillykke til jer begge to. Så er der god grund til at fejre dagen på lige den måde I vælger

  SvarSlet
 3. STORT tillykke. Hm, jeg er ikke til store "officielle" fester, så vores kobberbryllup blev fejret med en god middag med hele familien. Rigtigt hyggeligt! Håber, at I får en dejlig dag!

  SvarSlet
 4. STORT Tillykke fra Tyskland ღ

  Beatrice

  SvarSlet
 5. HIP HURRA! Jeg mindes et BRAG af et bryllup! I oplevede det ikke så meget, da den lille dejlige Laura påkaldte sig jeres opmærksomhed. - Skøn og mindeværdig dag med 2 dåb. Hvor er I unge og søde. - TIL LYKKE og rigtig god dag. - Om 12½ år kommer jeg til sølvbryllup!
  Til lykke med Sara, som skal gøre sin sport kendt i Norge. Godt gået.
  Knus fra onkel E og faster K

  SvarSlet
 6. Hej Dorthe & Jan.
  Selvom jeg ikke kender jer, så tillykke med dagen.
  Jeg nyder at se dine billeder fra grønland. Har selv en halvsøster, hvis far er grønlænder og et billede af hende i nationaldragt har jeg da også..
  Så mange tak for "oplevelserne".

  Mange hilsner fra Pia

  SvarSlet
 7. Et stort TILLYKKE sendes Jer; må dagen bringe hygge, der kan huskes mange år frem på positiv vis ;-)

  SvarSlet
 8. Et stort tillykke her fra Viborg
  Hilven Conny

  SvarSlet
 9. Tillykke tillykke. Som tiden dog går. Jan-ipajuk qaa, flot fyr. Hæ tanngassalluni. Vi ses til sølvbryllup - jeg LOVER at jeg ikke er under uddannelse til den tid. Kunne jo ikke være med til jeres bryllup pga uddannelse.

  SvarSlet
 10. Tak allesammen for lykønskningerne. Dejligt at blive lykønsket af jer allesammen

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.