fredag den 2. januar 2009

Fredags(u-)hygge

Dagen er gledet væk mellem fingrene på mig som sand mellem fingrene. Nu sidder samtlige piger (mine to+veninde) bænket op på sofaen og sidder klistret til skærmen hvor håbefulde unge afprøver om deres X-factor bærer dem igennem Blachmann og co.'s nåleøje..oorj, hvor er det synd for nogle af dem.

2 kommentarer:

  1. Ja, det er ikke altid lige sjovt, men heller ikke lige sjovt at høre på, så jeg forstår godt Blachmann og co indimellem synes det er noget hø og giver udtryk for det. I vores amatørteater, der er et af de større, møder vi også især børn, der tror de med et fingerknips kan komme og synge en pæn lille sang- endda falsk- og tro de på et splitsekund kan få en hovedrolle og de bliver også særdeles skuffede. Jeg synes altid det er synd for dem, at deres forældre ikke fortæller dem, at teater og sang og musik er 90 pct benhårdt arbejde fysisk og psykisk med ventetid og gentagelser i det uendelige for så til sidst at kunne fyre den af i 2-3 min på en scene. Det er IKKE et fingerknips ligesom man heller ikke kan blive landsholdsspiller i fodbold fordi man har set det på tv.
    NÅ det var lige en af mine kæpheste. jeg kom til at ride en tur på her. God lørdag til jer i Sisimiut.

    Kh Karin

    SvarSlet
  2. Det er godt at have nogle (kæp-)heste at ride på nogen gange, og gerne flere, hvis du spørger mig..for det betyder, at du har taget stilling til nogen ting og har en mening.. (nogen mennesker rider dog deres (kæp-)heste så hårdt at det er (dyr-)plageri...=

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.