lørdag den 24. januar 2009

Farverige skuldre og varme sjæle

Endelig, endelig blev maridtet færdig. Maridt, fordi jeg har klokket sådan rundt i opskriften, trævlet op uden grund igen og igen, været i tvivl og så har den taget lang tid for mig at strikke. Det er sjovt at strikke domino og jeg gør det gerne igen. Jeg håber ikke, at Vivian Høxbro ser den, for den er fyldt med fejl, og jeg har lavet om, lavet til, ændret, og gjort ved, for at få den til at ligne. Nu ved jeg til gengæld, hvordan jeg skal følge opskriften næste gang! Denne her er strikket i Kauni på pind nr. 3½. Der er brugt 237 garn incl kvasterne. Jeg er glad for den og den varmer dejligt, men jeg er lidt (kun lidt) i tvivl om farverne...på den anden side, hvorfor skal alting være så kedeligt? Men, hvor kunne den dog være flot i en ensfarvet med en smal stribe kontrast..Det bliver hverken i dag eller i morgen jeg slår masker op til den ensfarvede!

23 kommentarer:

 1. Den er da flot og rigtig fræk i de farver :-)Kh Pia

  SvarSlet
 2. Tak Pia..Den er sjov i farverne og den varmer lige der hvor den skal.

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare flot ! Og farverne klæder dig rigtig godt.

  Mange hilsner, Tina

  SvarSlet
 4. Hold da helt op,hvor er den flot.
  Super fede og friske farver

  SvarSlet
 5. WOW hvor er den bare flot!!!! :)

  SvarSlet
 6. Nej, hvor er den fed og sikken en sjov opskrift. Jeg kan godt forestille mig den er lidt af et mareridt at strikke dog. :)

  SvarSlet
 7. Hvor er det flot, de er skønne de farver, måske man skulle prøve selv....

  SvarSlet
 8. WAUUUUW Dorthe, hvor er den flot... nu ved jeg, hvad jeg skal bruge mit regnbuekauni til og de sorte kanter sætter simpelthen prikken over i'et :-)
  Mange hilsener fra
  PiaT-henne i Malmö

  SvarSlet
 9. Hejsa,
  Den er bare rigtig flot, skulle jeg give mig i kast med den ved jeg at hjælpen er "nær"
  Hjertelige hilsner fra
  Jane i Malmö, snart Kangaatsiaq

  SvarSlet
 10. dorthe, den är skitsnygg, du passar i dom färgerna

  SvarSlet
 11. Hvor er den flot og men bliver glad af at se de farver!
  Hej fra Birthe P

  SvarSlet
 12. Dejlige farver, jeg syntes den er flot. Og de der fejl kender kun du.
  Kh. Bebiane

  SvarSlet
 13. Den er da rigtigt flot i de farver - du har helt ret, hvorfor skal det være så kedeligt. Man bliver da glad af de friske farver og de klær dig :-)

  SvarSlet
 14. Den er bare super flot!! Skønne farver.

  SvarSlet
 15. Den er bare SÅ flot --Elsker farver og dine er da skønne.Har faktisk også kigget på den sjælevarmer--Og jeg vil da efter at ha set din også vælge noget "pang"
  Tillykke med den

  SvarSlet
 16. Festlig og flot til dig

  Hilsen Ingrid
  Samsø

  SvarSlet
 17. Ej, hvor er den fin.
  Dejligt med nogle farver her om vinteren ;)
  Den har jeg ikke lagt mærke til før.
  Yt.

  SvarSlet
 18. Tusind tak for alle jeres roser, og jo, jeg er skam også selv tilfreds med sjælevarmeren ;-)Nu tror jeg at det skal være en lille overkommelig ting, der skal på pindene, for den/sjælevarmeren tog mig lang tid (14 dage) at strikke. Lang tid for mig og min tålmodighed

  SvarSlet
 19. Hold da helt op hvor er den blevet flot. Jeg siger ligesom Pia T. - nu ved jeg hvad mit regnbue Kauni skal bruges til.

  SvarSlet
 20. Lene Sophie og Tina, det er bare at gå ombord, og når jeg kan finde ud af det, vil jeg tro at andre også kan..og det er da sjovt med kaunigarnet..man kunne vel i grunden bare lade garnet bestemme og lade den være asymmetrisk, hvis man ikke gider/har lyst til at pangle rundt i nøglen for at få det til at passe. Alle I andre søde kvinder..tak for al smigren..uuumh, hvor jeg labber det i mig og glemt er alle de sure timer, hvor jeg ikke kunne finde hverken hoved eller hale i det jeg lavede. Jeg blev nødt til at lave mine fejl ens på begge ærmer for at få det til at ligne noget fornuftigt og du har ret Bebiane, det er kun mig, der ved hvor fejlene er.

  SvarSlet
 21. Hvor er den blevet superflot og de farver klæder dig fantastisk godt. Tillykke med resultatet, det er jo et stykke helt unikt tekstil netop fordi du selv har jongleret med farverne og gjort det symmetrisk

  SvarSlet
 22. Kan kun tilslutte mig alle de forrige indlæg - den er super, din sjæleven

  SvarSlet
 23. Hej. Den er bare super flot. Jeg har netop købt bogen og forstår ikke opskriften.... Kan du hjælpe mig med at forstå den????? Det håber jeg!!!!!!! :)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.