mandag den 5. januar 2009

Dagligdag igen

Himlen var iklædt de sprødeste, sarteste pastelfarver til middag, da Simon steg om bord i AirGreenlands postkasse-røde Dash 7 for at vende "hjem" til Kangerlussuaq. Jeg kunne vende bilen hjem, hvor vi nu kun er den hårde kerne tilbage. Juleferie-gæsterne er allesammen vel hjemme igen og dagligdagen kan igen komme an..dvs. for mit vedkommende starter dagligdagen med sygemelding fra arbejdet, for bi-og kæbehulerne er fyldt op med betændelse, og giver smerter i hele kraniet. Jeg kan mærke hvert eneste hulrum og de føles som om, de er fyldt op med hærdet cement. Det er jo ikke nogen speciel rar følelse, og det gav den læge mig ret i, som jeg besøgte i morges. Han ordinerede pencillin til de næste 15 dage, så krydser jeg fingre for, at de virker?! Resten af dagen skal tilbringes i sofaen med et tæppe over mig, benene op på sofabordet, kleenex indenfor rækkevidde og strikkeopskrifterne til en hue til nærlæsning. Der er stille i huset, rodet og beskidt, men pyt.. og jeg vil nyde stilheden, roen og ensomheden indtil familien kommer hjem fra den pulserende verden.

5 kommentarer:

 1. Åh, din stakkel, rigtig god bedring til dig

  SvarSlet
 2. Krydser fingre for, at medicinen virker hurtigt. Det er da ikke til at holde ud, at det sådan bare bliver ved med sygdom! Nyd roen.

  SvarSlet
 3. Ååååh...tak skal I have begge to. jeg krydser også fingre for at medicinen virker hurtigt, hurtigt, men indtil da vil jeg nyde roen og strikke en hue i luksus, luksus moskusuld..(mit sjal i sommer var ligefrem groft og hårdt at røre ved i forhold til det, jeg strikker i nu..luxus)

  SvarSlet
 4. Det kan da ikke blive blødere end sjalet i sommer. Det drømmer jeg stadig om ;-) Er stadig ikke blevet færdig med mit. Jeg kan simpelthen ikke finde det helt rigtige mønster, så det ender nok med at jeg får garnet slidt op!

  SvarSlet
 5. Jo jo, Mette..det er SÅÅÅÅÅ blødt og SÅÅÅÅÅ lækkert, det håndrensede håndspundne garn. Kom du bare i gang med dit garn, så du kan få det brugt...

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.