onsdag den 21. januar 2009

Himmelfest

Advarsel: Endnu engang et indlæg med solnedgangsbilleder. En dag som alle andre...lidt lige som mit tøjskab, hvor der er flest langærmede bomuldsbluser og slidte cowboybukser. Jovist..forskellige farver bluser og bukserne i forskellige snit, men almindelige, og dem, som udgør min garderobe i hverdagen. Sådan var min dag i dag. Ganske som alle de andre, iført bomuld og denim, havregryn og leverpostej, men der er jo mange måder at gøre bluser og bukser personlige på. Dagen i dag smykkede sig, som skulle den til fest. Det skulle den måske også? Himlen var mere blå end blå allerede fra i morges, og sent i eftermiddag gik det blå over i det violette, og jeg greb kameraet, hoppede ud i bilen kun iført mine hjemmebukser med røv og knæ i, fedtpletter og tydelige spor af mange afteners madlavning uden forklæde på, og satte kurset op til Nasiffimmut/udsigtspunktet; Det højeste punkt, der vender ud mod havet med frit udsyn. Jeg var overhovedet ikke den eneste, der ville se den overdådigt udsmykkede himmel, der iført sine dyreste juveler, perler, diamanter og guld drog af sted til den fest, som den tilsyneladende havde forberedt sig på hele dagen, der stod en masse andre mennesker med hver deres kamera. Jeg ved ikke, hvordan I andre har det, men jeg kan blive helt højtidlig indeni, og føle en sjælden rigdom (og så i disse finanskrise-tider!) Min undervisningsrapport-skrivning kan snart se en ende. Jeg mangler kun to, og oveni hatten er tidsfristen udskudt med hele to uger. Så kan rapporterne rigtigt blive finpudset, hvis det er det, man brænder for. Og indimellem timerne i frikvartererne i dag (der er kun to lange: 1 på 20 min. og 1 på 30 min.og resten har jeg sløjfet i dette skoleår) har jeg strikket ivrigt på den sjælevarmer, der bare ikke rokker sig ud af stedet..Jeg har haft det for længe mellem hænderne nu, og jeg glæder mig til at få noget andet på pindene. Kom så! Kom så!

4 kommentarer:

 1. Hold da op hvor en rigdom du har omkring dig, sikke en natur. Jeg kan sagtens følge dig, og glæder mig til at se mange flere billeder oppe fra dig.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare fantastiske billeder. Jeg er grøn af misundelse!

  SvarSlet
 3. Tak fordi du lægger alle dine smukke naturbilleder på din blog.
  Hver gang jeg kikker forbi, bliver jeg mindet om at jeg rigtig gerne vil opleve Grønlands natur engang.
  Bliv endelig ved med at vise herlighederne frem for os.

  Mange hilsner
  Sonja L

  SvarSlet
 4. Fantastiske billeder, vis endelig flere af dem :-)Det er bare så flot - og bestemt noget man er rig på når man har det. De giver fred i sjælen.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.