fredag den 5. december 2008

Grin pr mail

Sjældent har vi grint så meget herhjemme...Ole sendte mig to mails med nogle billeder, som han havde taget, mens han var her i byen. Gode billeder som sædvanligt. Manden, kan nemlig andet end spotte stjerner ud på nattehimlen. Han er også god til at fange gode øjeblikke med sit Nikon D300.Yes, han er i samme klub som mig, eller rettere; jeg er kommet i samme klub som ham og Lars. Ole spurgte i sin mail, om der var nogen af os, der kendte den lille kone på billedet? Hmm.. vi kikkede billederne igennem og på det sidste..Jan og lille mig i den grønne frakke og med sælskindshat på vej ind i flyveren. Ja, den er god nok! Dét er mig. Billede af Ole J Knudsen. Tak for billederne og tusind tak for grinet. Herligt! Herligt

4 kommentarer:

  1. Da jeg kikkede på fotoet, spottedes Jan straks, og derefter dig - troede jeg - to pladser foran ham ;-)
    Herligt skud af lille dig; Ole J Knudsen var dejlig underholdende år tilbage i P4 formiddage, hvor han formidlede svære emner, så de blev til at forstå for ikke-fagfolk!

    SvarSlet
  2. Ja, Ole er bestemt en dejlig underholdende mand, som tilogmed er dygtig..Nogle flere af den slags

    SvarSlet
  3. Ole - det er ham med den gode stemme.P4-østjylland har ind imellem fat i ham når der sker noget lidt ud over det sædvanlinge på himlen.
    Igen et godt billede af dig;-)

    Hovsa - der var jeg da vist både familiær og flabet på en gang.
    Hæ Hæ

    SvarSlet
  4. Dejligt Gitte! Jeg har aldrig hørt Ole i radioen, men jeg vil tro at han har en god radio-stemme også, for han er da til at holde ud at høre på ÍRL også.

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.