tirsdag den 23. december 2008

Daniels godkendelse og GLÆDELIG JUL

Vi kan alle ånde lettet op: Daniel godkendte i den grad vildnissehuen! Han styrtede ud på badeværelset og skulle se sig selv i spejlet og da jeg forlod ham et par timer senere, havde han stadig ikke fået den af (men havde dog forladt pladsen foran spejlet) Så kan jeg vist godt ønske jer allesammen rigtig glædelig jul, og håbe for jer allesammen, at I får en dejlig og afslappende jul, sammen med de mennesker, som I holder af.

8 kommentarer:

 1. Søde søde Daniel. Hans nye vildnissehue ligger nu pænt ved siden af hans seng, klar til endnu en dag i morgen. Det er da i hvert fald en unika-hue han har fået sig der.
  Tak til Aja Dorthiie.

  SvarSlet
 2. Kære Dorthe
  En rigtig glædelig jul til dig og din familie.Og en stor tak for de smukke billeder, du viser os på bloggen, det er lige til at komme i julehumør af.
  Nissen er vist den kønneste nisse i hele verden

  SvarSlet
 3. Glædelig jul til dig og din familie og tusinde tak for en lang og smuk rejse gennem din hverdag dette år :-)

  SvarSlet
 4. NØJ hvor er det en lækker hue!!! Sådan en ønsker jeg mig også :):) Havde jeg haft den nu, var den kommet med til julefest ;)

  SvarSlet
 5. I lige maade Dorthe. Nissehuen er altsaa bare skoen.

  Glaedelig jul

  SvarSlet
 6. Rigtig rigtig glædelig jul til dig og dine! Jeg håber, I får en smuk og skøn jul med masser af hygge og glæde!
  Den hue er for øvrigt for SEJ!!! ;)
  Kh Karen S

  SvarSlet
 7. Dudi, det manglede da bare, når Daniel har så stor tiltro til, at hans aja/jeg kan lave en til ham. Det glæder mig at han blev tilfreds og ligesom jer/de andre, syn's den er sej.
  Laila,- tak skal du have.Jeg gør mit bedste med billederne og håber de bliver bedre og bedre. Hav en god jul.
  Liselotte,- det er mig, som takker dig, for din generøsitet af inspiratione, reflektioner og flotte illustrationer til de gode og tankevækkende hverdagsbeskrivelser du deler med os.
  Tina og Tina og Karen, Daniel synes også den er sej og den kommer med alle vegne. Glædelig jul til jer og hav en god og fredelig jul.

  SvarSlet
 8. Jul på Grønland føles at måtte være noget specielt, men det ses klart nok i forskelligt lys!

  Du, Dorthe, og al din familie nær og fjern sendes de bedste Jule- samt Nytårshilsener fra Midtlolland, og det med tak for så megen dejlig læsning og billedskildringer, som I på forskellig vis har bidraget med :-D

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.