fredag den 19. december 2008

Franske anemoner i december

I går kæmpede jeg ihærdigt og strikkepindende blev mere og mere rødglødende som aftenen skred frem. En kollega har bestilt et sjal til sin datter hos mig, men strikker ikke selv. Hun kom selv med garnet, og jeg har aldrig, aldrig nogensinde haft så blødt og lækkert garn mellem hænderne før. Det var en drøm. Der er blevet brugt 105 gram håndrenset, håndspundet moskusgarn og mønsteret er en genganger (det er det 3. sjal i det mønster, jeg strikker): Franske anemoner. Er smuk i al sin simple enkelhed. Opskriften kan bl.a købes her. Det er set mange andre steder i blogland, men garanterer: Aldrig så blødt og lækkert som dette blev (Ja, nu bliver jeg "lidt" selvfed, men det er altså garnet, jeg taler/skriver om )Det måler 150 cm i bredden og 71 cm i højden. Datteren er godtnok heldig, for det er så blødt som en let sommersky og smyger sig om en som en brise af lyse og lette minder. Det er ganske enkelt skønt! Jeg håber, at hun bliver tilfreds?!

5 kommentarer:

 1. Hvor er det dog smukt. Det er ægte kunsthåndværk. Jeg er absolut sikker på at modtageren vil sætte pris på og glæde sig stort over så smukt et stykke arbejde.
  Glædelig Jul
  Kate, Kalvehave, Danmark

  SvarSlet
 2. Hvor er det et smukt sjal :):) Og nu har jeg desværre aldrig prøvet at røre ved moskusgarn, så jeg må tage dig på ordet ;)

  SvarSlet
 3. Et meget smukt sjal, hvor ville jeg gerne eje et sådan. Garnet må være hel fantastisk at strikke i.
  Kh. Bebiane

  SvarSlet
 4. Tak skal I alle tre have. Jeg synes det er flot i al sin enkelhed. Det er ihvertfald superblødt og let, og mønsteret ser ud af mere end det er, lige noget efter mit hoved

  SvarSlet
 5. Hvor er det fint, sød mønster.
  garnet er jo super lækkert har rørt den engang ;)
  Der er en der bliver glad.
  Yt.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.