torsdag den 11. december 2008

Anderledes håndledsvarmere

Hvis det ikke lige havde været mig, som havde lavet den..ja, så havde jeg skamrost mit "tæppe", som skal ende som vanter. Det er fantastisk i farverne, blødt og let og tæt men ikke stift. Jeg har endnu ikke nænnet at klippe i det, selvom skabelonen ligger og venter. Det skal nok komme, men jeg vil lige nyde det mens det er helt lidt endnu. Det er unikt og kan ikke laves om, for det er lavet af en masse uld-garn-rester af forskellig kvalitet og tykkelse. Nå, så fik jeg det skamrost alligevel, fnis! Hvad jeg også er svært tilfreds med, er min nye håndledsvarmer (der er kun en indtil videre) Som de fleste af jer ved, går jeg næsten hver dag med håndledsvarmere. Ikke så meget fordi mine håndled skal varmes, men mere fordi jeg synes det pynter. De er lette og overkommelige at lave og kan varieres i det uendelige, og så kan de ændre en kedelig bluses udtryk. Jeg mangler såmænd ellers ikke nogen, men i går aftes skulle jeg lige prøve noget nyt, og jeg var svært tilfreds med mig selv da den første blev færdig i dag. Den anden er på pindene og kan forhåbentligt tages på inden weekenden er omme?! Jeg har også slået masker op til et sjal i moskusuld, som en kollega har bestilt, men det tiltrækker ikke rigtigt min opmærksomhed...endnu. Garnet er lækkert. Det er håndrenset og håndspundet moskusuld, som hun selv kom med, og er noget af det blødeste bløde jeg har haft i hænderne, så det skal nok blive godt, når jeg kommer rigtigt i gang. Jeg har det mærkeligt med "bestilte" håndarbejde...Det kommer let til at føles som pligt-arbejde, hvor jeg ikke selv har bestemt form, farve, tid og sted, men det er jo i grunden pjat, for jeg har jo haft mulighed for at sige nej og bunder i ren og skær trang til selv-bestemmelse. Pjat med mig!! Jeg var også godt tilfreds med både kaffen og selskabet i eftermiddags på Taseralik/kulturhuset, hvor Lena og jeg satte hinanden stævne efter arbejdstid. Vi kunne sammen sidde og glæde os over, at der er præcis en uge til vores lillesøster kommer hjem på juleferie sammen med sine dejlige sønner. Vi glæder os. Ugen synger på sidste vers og jeg vil smide mig over i sofaen og forsøge at mobilisere noget energi og lyst til at gøre rent og rydde op herhjemme i morgen, så weekenden kan indtages og nydes i rene omgivelser. Måske en kop varm te og strikketøjet kan bringe det frem?

11 kommentarer:

 1. Er der nogen der glæder sig allermest er nok aanaa og aataa, den eneste vi så mangler i julen er Simon og selvfølgelig Brian.
  Knus fra mor

  SvarSlet
 2. Hvor ser de (den) flot ud din håndledsvarmer. Nu har du jo lavet ualmindelig mange flotte, men den her er da helt speciel :-)
  Dit nye "stof" ser rigtig dejligt ud. Glæder mig til, at se det færdige projekt.

  SvarSlet
 3. Vi og især drengene, glæder sig også til at komme hjem. Nu er der kun 6 dage tilbage. Så må vi bare håbe på godt vejr, så vi ikke havner i Kangerlussuaq.
  Silas er lidt bekymret for om hans abe kan klare flyveturen og han ville sørge for at få en vinduesplads til den.
  Vi ses lige om lidt :-)

  SvarSlet
 4. Vildt flot håndledsvarmer. Og skynd dig nu at få klippet de vanter - jeg er noget så spændt på at se resultatet ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg kender det godt. Jeg har lige hæklet en babytæppe af garnrester jeg har lavet af moskusuld, der går lige pludselig tanker år tilbage.
  Paffequtit alutornat

  SvarSlet
 6. ★*¨¨*★
  Jeg er jo ogsa en stor fan av handledsvarmere - og produsere den massevis (som du kan se i bloggen min) :))
  Den er jo faktisk hyggelig og varm, men ogsa pynt!!!!
  Dine er jo bare kjempefint!!!!
  God Helg til deg og dine,
  Beatrice

  SvarSlet
 7. Hvor er de bare superflotte! Rigtig flot perlemønster! Jeg må se at få lavet nogle...min datter er helt vilde med dem!

  SvarSlet
 8. Det var noget af det flotteste jeg har set, de håndledsvarmere!

  SvarSlet
 9. jeg samler stadig mod til mine vanter, men til gengæld er mine håndledsvarmere forlængst færdige og brugt i hvert eneste vågne øjeblik. Der kommer flere af samme slags men i andre farver. Sara har pålagt mig at lave nogen til hende også! Ikke: vil du? Eller: må jeg? Næ, nej! DU SKAL!

  SvarSlet
 10. Uh, jeg kender alt for godt fornemmelsen af at lave bestillingsarbejde... Har ofte været omkring emnet på min blog... Det er både godt og skidt!
  Jeg faldt lige over din blog, da jeg googlede moskusuld. Jeg tror lige, jeg bliver hængende lidt, her ser hyggeligt ud!
  Hav en god dag!
  -LisBethLys.

  SvarSlet
 11. LisbethLys; du skal være så velkommen til at blive.
  Mht bestillingsarbejde: jeg undgår det for alt i verden, men nogen gange kommer jeg til at sige ja..

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.