søndag den 14. december 2008

Udendørs-julepyntning

Een af vores mange, mange traditioner op imod jul, er også at køre rundt og kikke på andres udendørs julepynt, og nogen pynter mere end andre. Det er naturligvis sjovest for os, at se dem, som har pyntet. Der er enkelte i byen der enddog har pyntet rigtigt meget. I eller rettere på en af byens boligblokke har en enkelt lejlighed et overdådighedshorn af pynt..."Der er i sandhed noget for enhver smag"..som Jan ville have sagt.

7 kommentarer:

 1. Vi gjorde nøjagtigt det samme i går - og jeg må give Jan ret ;-)

  SvarSlet
 2. ila ukorsiii :o)
  originalt
  er det et billede i stjernen ?

  hilsen Phine

  SvarSlet
 3. Hvorfor har I ikke taget billeder af aanaa og aataas forskrækkelige udendørs julepynt - som nok er een af de første udendørspynt

  SvarSlet
 4. Ja, Josephine..det er (gudhjælpemig) et billede af Jomfru Maria med Jesus i midten af stjernen..Mette: for at citere Jan helt korrekt sagde han faktisk:" der er noget for enhver smag..også den dårlige", men jeg nænnede næsten ikke skrive det sidste, men nu er det gjort og det var jo ikke mig, der sagde det..Anonym: mener du deres lyskæde ;-)

  SvarSlet
 5. ja, jeg mener deres lyskæde, den er nemlig så smuk synes aanaa og aataa selv.
  Knus og kram aanaa

  SvarSlet
 6. ★*¨¨*★
  Sa fine pynt.
  Vi har mange hus her med deilig pynt ogsa og det er nydelig a se det hver aften under jeg ga ut med hunden's siste gang.
  Byen er pyntet her ogsa og vannmölle og, og .... se pa bloggen min! :))Det snöer ogsa pa bloggen min, i det minste da, fordi snö er borte her igjen...
  Hilsen
  Beatrice

  SvarSlet
 7. hæ hæ..der er heldigvis forskel på smag og behag og nogen gange er forskellen meget stor og nogen gange ikke-eksisterende..godt for det!

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.