søndag den 25. maj 2008

Tak til Kim Larsen

Om det var en god koncert i går aftes?? Det lover jeg jer! Jeg havde ventet i to lange måneder og det var hele ventetiden værd. Det var tip-top professionel koncert, hvor hr. Kim Larsen trykkede den af fra start til slut. Idrætshallen var stopfyldt med mennesker, og der var en fed, glad stemning. Tænk, at den musiker, som jeg har hørt i radioen siden jeg var barn og hvis sang-tekster umærkeligt har sneget sig ind og lagret sig i min hukommelse, skulle dukke op her i Sisimiut nogensinde. Tak for "Rabalderstræde", tak for "Kloden drejer stille rundt", tak for "This is my life", ikke mindst tak for " Kvinde min" og tak for resten af sangene, der bare blev fyret af og bekræftede at Kim Larsen har skrevet danske sangskatte, som aldrig vil blive glemt, altid vil være aktuelle og altid er værd at lytte til, synge med på, fundere over og hamre en fest af til. Tak til Kim Larsen, for en god og minderig aften og tak for de mange gode sange, du har lært mig.

3 kommentarer:

 1. Fedt, jeg har lige vaeret til koncert med ham her i London og det lyder til vi fik det samme repertoire som I gjorde. Det var bare en suveraen koncert. Godt gaaet af den gamle rocker. :)

  SvarSlet
 2. Nemmerlig..Jeg er omend mere vild med hans sange nu, hvor jeg har set ham live.godt gået af en mand i hans alder

  SvarSlet
 3. Jeg tror de fleste Dansker har specielle minder om Kim Larsens sange eller koncerter.
  Min er fra en festival i Gilleleje, i starten af 80erne, min veninde og jeg stod sammen på en stol med 4 stålben og vi hoppede i takt til musikken. Pludselig opdagede vi, at vi stod i sammen højde som alle andre. Vi havde banket stolebenene ned i jorden med alt vores hopperi.
  Og vi grinede da vi så, at vi ikke behøvede at stå så tæt sammen.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.