lørdag den 23. oktober 2010

Sorte håndledsvarmere i alpakka med perler

Mine andre sorte håndledsvarmere var blevet lidt slappe og måske kunne jeg bare have smidt dem i vaskemaskinen på 60 grader??

De andre er nemlig strikket i strømpegarn og med et helt andet mønster, så du kan nok se, at jeg blev nødt til at lave et par nye??

Jeg har brugt 30 gram drops alpakka, 1500 perler i alt, strikket på pind nr.2 og hæklet musetakker både foroven og forneden, netop for at de ikke skal vende en bestemt vej.

håndledsvarmere1

Jeg trådede først en hel bunke  perler med den fine og uundværlige nål, som jeg har fået af Laila, slog 41 masker op og strikkede akkurat så langt at håndledsvarmerne kunne nå omkring mit håndled, som i mit tilfælde er ca 16 cm.

Der gik 750 perler til en håndledsvarmer.

mønster

Mine håndledsvarmere må ikke blive for slappe og slaskede, for så gider jeg dem ikke.

Jeg har engang lavet en mini-vejledning til at strikke disse håndledsvarmere.

Du finder den lige her.

Og selv om billedet er rystet skal du lige se den på mit håndled, selvom billedet er rystet:

rysteryste

11 kommentarer:

 1. Hei!
  Det er fint at du er i Grönlands Stenklub; jeg er jo helt vild med mineraler og har noen fra Grönland ogsa. Og Stenmesse i byen din....urgh, det er bare herlig. Synd at jeg kan ikke besöke det!
  Pulsvanter er veldig flott, faktisk nydelig!!!
  Godt Helg ~.❀~.❀~.❀~
  Beatrice

  SvarSlet
 2. De er simpelthen så flotte, dine pulsvarmere, men sikke et arbejde med så mange perler

  SvarSlet
 3. Hold da op, 750 perler pr. stk.! Det er noget af et arbejde. Men flotte er de nu. Jeg har haft kig på sådan nogle i mange år nu, men har aldrig fået anskaffet mig et par. Drømmer om nogle i moskusuld...

  SvarSlet
 4. Imponerende! Jeg har ikke haft energien endnu, men jeg vil frygtelig gerne prøve at strikke håndledsvarmere med perler, de er så smukke!

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare smukke - og hold da helt op hvor det mange perler at få strikket med. For slet ikke at snakke om at få dem trukket på garnet!

  Jeg skal vist have fundet min bog frem!

  SvarSlet
 6. Det er en rigtig god klub- grønlands stenklub, Bea..og tak for dine fine ord om mine håndledsvarmere.

  Laila, men med din nål går det som en leg. Jeg er så glad for den nål. TAK igen igen igen for den gode gave!

  Grønlandsposten: Jeg kan næsten ikke undvære at have noget om mine håndled og mit udvalg vokser da også stadigvæk. Jeg har 2 par i moskusuld og dem er jeg også glad for.

  Hanne-kludekone: De er sjove at strikke så du har noget at se frem til, når din energi vender tilbage. Hav det godt.

  Mette: Det lyder af lidt mere end det er.. min nål er guld værd. Når først du kommer igang og med dit strikke tempo kan du hurtigt få oparbejdet et lager af håndledsvarmere, der passer til alt dit tøj og til alle lejligheder :-)

  SvarSlet
 7. Eftersom vi havde snevejr her i går, så er det da på sin plads med håndledsvarmere - uha som jeg er fristet til at starte et par op!

  SvarSlet
 8. Ufatteligt og lidt uhyggeligt, Mette. Normalt har vi masser af sne på denne årstid, men vi har absolut intet nu. Jeg hepper på dig og dine håndledsvarmere ;-)

  SvarSlet
 9. Der er godt nok et eller andet, der ændrer sig. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har set sne i oktober. Jeg kiggede da også en ekstra gang, da der pludselig faldt tætte skyer af store, hvide snefnug. De smeltede, da de ramte vejen, men i haverne lå sneen lidt. Håber ikke, at det er tegn på, at vi skal have vinter som sidste år!

  SvarSlet
 10. Hej. Jeg er nybegynder i at strikke Paffequtit og kan ikke få grönlandske perler i sverige. Skal bestille perler fra Stenboden og ved ikke hvilke jeg skal bruge. Strikker i 100 % bomuldsgarn i pinde nr 2,5. På forhånd tak.
  Rosa, Strängnäs, sweden

  SvarSlet
 11. Rosa: Jeg strikker altid mine håndledsvarmere i tynd uld og bruger de såkaldte grønlænder-perler

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.