tirsdag den 29. juli 2008

Op i røg

At dagen i går indebar succes på ørredfiskeri-fronten, betød at vi i dag kunne prøve noget nyt; nemlig at varmryge i vores lille bord aburygeovn, og jeg skal love for, at det var en succes og det er bestemt ikke sidste gang at den lille vidunderkasse kommer i brug. Ellers er dagen gået med absolut ingenting og alting..jeg fik skaffet hydraulisk styring til jollen til langt under halv pris, og som sættes på denne uge. Jubiii...Måske mine overbelastede underarme skrumper ind til almindelig størrelse, og ikke længere kan sammenlignes med skipper Skræks?? Jeg har fået strikket et par pinde på FLS-en, men jeg er lidt i tvivl om det er for løst og slapt, om størrelsen passer, men en tur i vaskemaskinen kan gøre mange ting og ellers kan jeg sikkert finde en aftager på den, når og hvis den bliver færdig?! Besøg hos en ven her til aften og ude og se på de forblæste skyer, og har sidst på aftenen nydt, at de lover godt vejr i morgen. Måske vi kunne få luften jollen, ansigtet,sjælen og hvad der nu trænger til at blive luftet lidt igen? GID! Nogle af blomsterne står så smukt og indbyder til smil, mens andre igen bringer minder frem om fjollede teenagedage, hvor vi i spænding hviskede "elsker, elsker ikke", mens frøene blev færre og færre ledsaget af fnis og latter. Vi har jo ikke de store pompøse blomsterbed, blomsterenge eller blomsterigdom, som der er andre steder, og de blomster vi kan finde rundt om i byen, er små og uanseelige, men gider du at bukke dig og stifte nærmere bekendtskab med dem, finder du de yndigste skønheder, der beskedent står og nikker med de sarte hoveder i de barske og under næsten urimelige vilkår. Valmuen vifter med de skrøbelige gule blade og falder livløst sammen bare du tænker på at flytte den fra dens grosted, men de er nu også smukkere derude, hvor de nu engang står. Sådan er det også med nogle mennesker ;-) Flyt dem væk fra deres naturlige element og glansen går af dem (Nej jeg tænker ikke på nogen specielt!)
P.S Hvis nogen har set den eller de myg, der har bidt mig ved vristen, på benene og rundt omkring på kroppen, vil jeg meget gerne vide hvor, for jeg har nogle ting, jeg meget gerne vil tale med den/dem om..Jeg er ikke glad, kan I hilse den/dem og sige!

2 kommentarer:

  1. Myg er noget fanden har skabt og jeg har altså også et par stykker, som jeg gerne vil veksle et ord eller to med - og hvor er der smukt oppe hos jer :-)

    SvarSlet
  2. Jeg er enig med dig Liselotte, både med hensyn til fanden og hans myg, og med skønheden heroppe.

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.