søndag den 20. juli 2008

I tykt og tyndt gennem 12 år

For 12 år siden sagde Jan og jeg "JA" til hinanden. Det gør vi sådan set stadigvæk bevidst eller ubevidst hver dag. Ja, til at leve og bo sammen, dele glæder og sorger, lyse og mørke timer med regninger, afdrag, opvask og madpakkesmøring med latter og gråd. I tykt og tyndt..og for vores vedkommende tykkere og tykkere ;-) . For nogen ægtepar er det en vigtig dato, der bliver husket og fejret. Det ville vi måske også gerne, men det lykkedes aldrig rigtig for os at markere den, for det er midt i sommerferien, hvor dagene forsvinder ind i mylderet af ferieminder, myg, familiebesøg og almindelig sommerforvirring og der er fødselsdage der skal fejres. Om et ½ år har vi kobberbryllup.. gad vide om vi kan huske dagen, for bryllupsdagen glemmer vi stort set hver gang, hvis ikke een eller anden i familien husker os på bryllupsdagen. Datoen er heller ikke særlig let at huske: 20.juli og ligger ikke særligt "mund-ret", hvorimod vores forlovelses-dato d. 09.09.94 er noget nemmere at huske, og bliver det. I morges kunne vi selv huske bryllupsdagen, men vi var ikke hurtige nok ude af fjerene til at lave morgenmad til hinanden og familien, som vi havde planlagt.. men der er mange andre dage, hvor vi kan forkæle hinanden, og vi gør det såmænd allerede. I virkeligheden må jeg jo nok konstatere, at den aldrig er nået at blive gjort til noget specielt og at vi ikke er romantiske nok til at gøre det nu. Tillykke til dig og mig, Jan, og mere lykke til. I dag blev dagen brugt til at fejre Daniels fødselsdag. Det skete i mine forældres sommerhus i Geraa. Han fylder 7 år i morgen, men blev fejret i dag. Han fik en fin cykel, rullesko, penge o.a. og en kæmpestor sæbeboble-dims, som især vi voksne havde stor fornøjelse ud af. Ååh, sæbebobler så store som badebolde..de er smukke, skrøbelige og dybt fascinerende. Jeg vil også være 7 år og lave store sæbebobler i solskinnet og kikke på de store bobler, der stiger til vejs og forsvinder. Måske vil jeg blæse på alderen og lave sæbebobler alligevel.

6 kommentarer:

 1. Tak tak tak for skøn og vidunderlig dag. Daniel er først lige kommet hjem igen, efter han har været ude at "rrrrulle" med Camilla. Vi har alle haft en rigtig god dag. Vi kommer igen i morgen med ny sæbebobbel-refil-sæbe. Så er der bobling ingen. Takuss.

  SvarSlet
 2. Ønsker jer tillykke og alt godt fremover.

  SvarSlet
 3. Tillykke med bryllupsdagen, jeg glemmer den også altid :o/
  Jeg skal nok huske jer på jeres kobberbryllup ;o)

  SvarSlet
 4. Tillykke med bryllupsdagen. Tjah - vi husker også kun vores bryllupsdag, fordi mine forældre altid ringer og ønsker tillykke. Hos os er der sådan set ingen undskyldning. Vi er gift på ældstebarnets 2-års fødselsdag (og den dato kan vi godt huske :-)), men trods det, glemmer vi den hvert år :-)

  Sikken en kage - den må have vagt jubel.

  SvarSlet
 5. Kære Dorthe og Jan og jeres unger.
  Til lykke. Det bliver ¨å også 12 år siden Laura blev døbt og Simon - i Alstrup kirke. Det var en dejleg, varm sommerdag, hvor vi først fik champagne og mandelhorn OG jordbær i haven i Hvalpsund. - Laura syntes det var en dum dag dengang og derfor fik I ikke så meget ud af festen om aftenen. - Men det var også en dejlig fest. - Ha`det godt alle. Knus fra faster K.

  SvarSlet
 6. Tak til jer allesammen. Daniel havde vist en dejlig dag og det havde vi også.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.