torsdag den 10. juli 2008

Billedløs

For at du ikke skal gå forgæves, vil jeg da skynde mig at skrive lidt, selvom jeg ingen billeder har. Vi holdt laaang formiddag i Fjelsø med hårvask under haveslangen, kaffe og langsom hygge, og da vi ved, at mange, især modne mennesker, tar' sig en lille lur midt på dagen herude på landet, ventede vi pænt til det var ok at køre ned til Vagn Reitz, som er konservator, og forelagde min store drøm. Han var en utrolig spændende mand at besøge og det var tydeligt at han var god til sit fag. Der findes ikke noget så godt som at lytte til en person, der er så dedikeret, som han fx er. På hans væg, hang der en kalv med to hoveder, som han var igang med at udstoppe, og på hans arbejdsplads stod en kæmpe hovedmontering af en bison fra en farm på Fyn, og i hans baglokale var der mange spændende udstoppede dyr, som vi også fik lov at se. Videre gik turen til Langbjerg Mohair, hvor jeg skulle have byttet lidt garn til en anden farve, men der var ikke mere og jeg panikkede total. Det endte med at jeg byttede næsten al garnet ud, så jeg kan strikke denne, hvis jeg tør?? og et halstørklæde i dominostrik fra Vivian Høxbro. Jeg har ikke opskriften, for den glemte jeg at få med, så jeg håber at Farsø bibliotek har den hjemme i morgen..Nu har jeg ikke rigtigt noget strikketøj i bilen for min Møbius er endnu ikke blevet opklaret, og jeg bliver køresyg, hvis jeg skal hækle (jeg kan ikke slippe hækleriet med øjnene, for så laver jeg fejl)

3 kommentarer:

 1. Hej Dorthe

  Ellers har jeg bogen, så du kan bare sige til :-)

  SvarSlet
 2. Øøøøh, Mette TAK, men jeg kom til at købe den over nettet i nat. Jeg må have været træt ;-)Men glæder mig til at se den "live"

  SvarSlet
 3. Hæ, hæ - det net ender med at blive en dyr affære. Jeg kan ikke stå for de der opskrifter, man "bare" lige betaler og så downloader!

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.