tirsdag den 22. juli 2008

Tunge fornøjelser

At blive fotograferet gør jo i sig selv ikke ondt! Men at se billedet bagefter, er altså ikke sjovt!!!! Det var nærmest lidt smertfuldt! Jeg har aldrig i mit 42 år lange liv været så tyk, fed og overvægtig som jeg er nu. Puha, hvor var det ikke sjovt at se dette billede! Jeg bliver aldrig den 52 kg lette sylfide jeg var, da jeg mødte Jan, men hvor ville det klæde mig at smide lidt af polstringen! At jeg vejede for meget var jeg klar over, men hvor uklædeligt det er kan jeg meget tørt konstatere her. ØV!
(P.s. Jeg vender mere positiv tilbage senere!)

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige sommer billeder i Farfars album, de fortæller om gode oplevelser i har haft sammen.
  Glæder mig til du kommer positiv tilbage :-)))

  SvarSlet
 2. Hmm - velkommen i klubben du - men grønsager og et skarpt øje til varedeklarationer,vrede blikke til alt sukkerholdigt,foragt for alkohol og en solid gang spiserørskatar hvor fede madvarer er næsten forbudt.Se,det hjælper da en smule. Og så lige lidt hverdag - det gavner også,men ikke hvis det går over i trøstespisning.

  SvarSlet
 3. Det er da et ualmindelig dårligt billede - basta!

  SvarSlet
 4. Yes Gitte, dårligt billede men meget vellignende, desværre. Jeg må spise sundere, røre mig noget mere og iøvrigt rejse mig op og trække maven ind, når der er kameraer i nærheden

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.