søndag den 5. august 2007

A-HA!

Jeg fandt ud af det: Jeg skal nominere 5 bloggere, som jeg synes er værd at følge med i.
Jeg ved ikke, hvem der er nomineret i forvejen....men jeg følger med hos Taxastrikkeren, Med 2 pinde, hos strikkebibliotekaren, Kirstens garnlager, og hos Siffe, og der er faktisk rigtig, rigtig mange, men ovennævnte, er dem jeg ligger kigger for jævnligt, for at se om der er opdateringer..Husk lige at tjekke Arnica også! Jeg kan ihvertfald ikke lade være med at slå et smut forbi og nyde synet af de flotte og ualmindeligt smukke sjaler hun strikker. Gid jeg kunne strikke sådanne nogen også (Og kik lige på min linkliste længere nede i venstre spalte, og tjek de andre også, for de er altså ret gode også.)
OG så vil jeg da lige tilføje til forrige indlæg at dagen faktisk godt kunne blive bedre, for vi smagte noget fuldstændigt nyt (for os) TIGERØJNE, som Lena og Johannes havde med hjem fra Danmark fra en kinesisk forretning. Sådanne nogen, havde jeg end ikke hørt om før. De så lidt spøjse ud, lige da vi så dem, men de smagte rigtigt dejligt; sødt og alligevel friskt. Og så skal I da ikke snydes for billeder her til aften, for da var himlen så smuk, at det næsten var uvirkeligt. Der er lovet regn i morgen, så det kan være at de flotte farver skyldes fugt i luften?? Hvad ved jeg om det? Jeg er jo ikke meteolog. Nu vil jeg gå ned i stuen og strikke videre på mit krakasjal. (Jeg synes ikke det vokser, men det må det jo gøre, for jeg har allerede brugt 50 gram af de 150 gram garn, jeg indkøbte. Jeg glæder mig sådan til at se det færdige resultat, at jeg næsten ikke kan vente. ) OG imorgen kl. 12.00 starter jeg på arbejde. Spørg mig lige om jeg glæder mig :-( NEJ! Jeg syntes ikke min ferie var særligt lang, men det passer jo overhovedet ikke. Det må være tegn på at jeg har haft det godt i ferien?!!! Det føles som umenneskeligt lang tid inden vi skal have efterårsferie (hør lige det forkældede menneske, hulk hulk hulk)

2 kommentarer:

  1. Hold da OP, sikke billeder, sjaler og i det hele taget energi der strømmer ud af din blog, som jeg først har set i dag (juhu!) Du er straks bloglinet, og jeg vil nyde at følge med fra nu af! :-)

    Hilsner Vivian

    SvarSlet
  2. Du skal ha' tak for ferieberetningerne; glæder mig til nu at følge din og din families hverdag. Håber at første dag tilbage på arbejdet forløb tåleligt ;-]

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.