torsdag den 24. januar 2013

Stormen fortsætter.. lidt endnu

Det blæser stadig helt vildt.

Faktisk har det blæst så længe, at jeg næsten ikke kan huske, hvordan det føles, når det ikke blæser, men på den anden side har min hukommelse det ikke alt for godt for tiden og hvis jeg nu spørger rundt omkring viser det sig, at det kun har blæst i 3 lange dage.

 

Jeg synes det er voldsomt trættende.

Der er rundt om i byen målt vindstød op til 40 m/sek. og det er nok til at vindens klagesang i pivende falset kan høres over alt i huset.

Den klager sig når den runder hushjørnerne i en lang hylende og hvislende fuga, der straks bliver fulgt op af næste sats i den kedelige melodi.

Lige om lidt er det weekend.

I morgen skal lige overståes med bunker af arbejde og lidt mere til, men så burde jeg kunne holde fri og jeg ikke bare anmoder venligst, men opfordrer kraftigt til, at vinden, som tror, at den skal bosætte sig permanent her i byen, finder ud af selvsamme eller mindste holder fri og slapper af.. helt af og helst rigtigt længe.

 

Sneen som lå tyk, fin og i rigelige mængder, er blæst væk og har efterladt gaden, hård og meget glat. Det er en utrolig dårlig kombination: glatte veje i meget kraftig vind.

Heldigvis farves himlen både formiddag og eftermiddag i de fineste farver, som en trøst for fætter Hidsig-vind og så kan vi holde til lidt mere falset-sang fra Vinden, når den forsøger at trænge ind gennem huset.

1

2

3

4

5

6

4 kommentarer:

 1. Billedet med husene - er det ikke omvendt?
  KH mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Billedet er taget gennem bilruden og ud i sidespejlet på bilen, så jo! Billedet er spejlvendt

   Slet
 2. Tak for dine fine billeder, det er en stor fornøjelse at læse din blog.

  SvarSlet
 3. Hvor smukt, og det er et lille plaster på såret over den stærke vind :-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.