onsdag den 30. januar 2013

Min hovedpine og mig

Jeg har været hjemme i dag.

Fraværende fra arbejdet, men meget nærværende i min seng og i mit sofahjørne.

 

Måske jeg troede at min hovedpine ville tage op på skolen i dag, men ak nej, – den blev også hjemme hos mig.

Den ikke bare var hjemme hos mig, men var dybt forankret i mit hoved.

 

Jeg tror at det er en ond cirkel jeg gang på gang ryger ud i med spændinger, som giver hovedpine, som så får mig til at spænde og som giver mig mere hovedpine og…

Men et sted spøger det også lidt, at engang jeg var til noget meget grundig massage på et spa-sted, spurgte massøren om jeg gik hos en kiropraktor, for hun mente, at min ene hofteskål sad forkert og det måske kunne være en fødselsskade (altså da jeg fødte en af mine børn).

Og så spøger det også lidt, at jeg har en smertende knyst på min venstre fod og da jeg jo tror at man hænger sammen i hele kroppen, tænker jeg om jeg så trækker på foden/kroppen for at skåne?

Og et andet spøgelse er også min hovedpude, som jeg tænker måske er årsag til de hyppige hovedpiner, men den er blevet byttet et par gange.

Måske hedder spøgelset bare “virus” , for Jan har også hovedpine og har taget piller for det i dag, da han kom hjem fra arbejdet.

Jeg er overbevist om, at i morgen er hovedpinen væk.

Der står en kop grøn te ved siden af mig og koppen bliver fyldt op igen lige om lidt. Lidt mere vædske og så vil jeg gå i seng til anstædig tid.

Og så takker jeg for Skype endnu engang, for når man savner er det altså dejligt at kunne se og høre den man savner..Jeg gad godt også holde om, kysse og kramme

 

Man må gerne tage uskarpe, kedelige billeder af ingenting, når man har hovedpine!

negl

solen

6 kommentarer:

 1. Jeg synes at det bliver tiere med din hovedpine, så få dog lægen til at undersøge dig grundigt. God bedring og sov godt
  KH mor

  SvarSlet
 2. Hør så efter hvad din mor si´r:-)

  SvarSlet
 3. Ja, gør dig selv (og andre) den tjeneste og få det undersøgt. Jeg havde for nogle år siden også hovedpine en gang om ugen, og da årsagen blev fundet og behandlet var det som at blive født på ny. Og faktisk har jeg ikke haft det siden. Så... afsted med dig! :-)
  Håber din dag idag blev betydeligt bedre.

  SvarSlet
 4. Wong Wai:
  Prøv engang og gå over til "MUAR" og hviske thiske - om "kvindelighed".... "Det varer så X antal tid" Dorthi ;-(

  Ellers som din mor siger/skriver... (øverst oppe)

  GOD bedring søde du.

  God aften til dig og dine :-)

  Hihi... JEG mailer en af dagene.... :-) :-) :-)

  SvarSlet
 5. Wong Wai:
  GLEMTE lige at brokke mig over "MANGLENDE ""DORTHEIVALOBILLEDER""!!!!" De`gør mig så ualmindelig GLAD - OG JEG SMILER SGI DA, Dorthe/Dorthi/Dortheivalo :-)

  SvarSlet
 6. Wong Wai:
  "DortheivaloBILLEDER" = STAVEFEJL!!! = MINUS!!!

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.